Gratis Spil

Mobile kurv af basketball

Spillet om basketball

Mobile kurv af basketball

Mobile kurv af basketball Bedømmelse: 7/10

Mobile kurv af basketball spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Få så mange skud muligt i til kurven. I dette spil, er du nødt til at gøre så mange kurve som du kan i et minut. Brug musen til at flytte den spiller, og klik på venstre museknap for at kaste bolden. Beregn bevægelsen af ​​kurven og skud, når du tror, ​​at bolden vil komme på det rigtige tidspunkt til at komme og få det punkt. Du er nødt til at gøre beregning på bevægelsen og vide, hvornår bolden vil ankomme på det rigtige tidspunkt til at komme ind i ringen. Skyde og ramme så mange gange og vinde spillet.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 11806 gange online. Ranking 1779 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 236 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 11806 gange
Mobile kurv af basketball

Har du spille basketball? Så sikker på at du kan spille meget godt på denne basketball spil, hvor du er nødt til at kaste bolden i kurven. Men denne kurv er speciel, skal du stoppe bevæger sig rundt på skærmen. Du er nødt til at gøre beregningen for at finde ud af, på hvilket tidspunkt du nødt til at slippe kuglen for at komme til fælgen på det rigtige tidspunkt og i mellem. Optjene point, hvis du rammer flere gange. Du er nødt til at spille mod uret, fordi tiden er begrænset.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Mobile kurv af basketball til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Basketball flash spil kaldet Mobile kurv af basketball. Og husk det er et gratis spil kaldet Mobile kurv af basketball, og det er forbundet med Basketball. Vores nye spil Mobile kurv af basketball er et af de bedste spil i Basketball kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Mobile kurv af basketball, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Mobile kurv af basketball
TILBAGE

Basketball mest spillede spil

Slemme Dreng Spiller Basketball SPILLE ►

Slemme dreng spiller basketball

4
4 af 10 - 5440 stemmer
Spillet
42098
gange

Du gik glip af klassen til at spille basketball. Nå, du står overfor den kurv og være i stand til at lægge bolden på den, vil du få brug for at kontrollere hastighed og nøjagtighed. Hastigheden er kontrolleret med mellemrumstasten, bar-kraft er på højre side af skærmen. Når du har opnået den nødvendige kraft. Du bliver nødt til at kontrollere rigtigheden ved at trykke på knappen på musen på det rigtige tidspunkt, både horisontalt som vertikalt med bolden i kurven. Derefter vil ...

Basketbolde Skydning SPILLE ►

Basketbolde skydning

5
5 af 10 - 2930 stemmer
Spillet
39448
gange

Kan du lide basketbolde? Har du ønskede at kaste bolde til kurven? I dette spil, har du til at rulle doubler og tripler. Hvis du rammer de punkter går til dig, men hvis du går glip af de punkter er for det modsatte hold. Brug venstre museknap til at kaste bolden. Flyt over spilleregler og forsøge at kaste bolden fra overalt på banen. Du kan optage fra enhver vinkel og position. Du skal forsøge at få så mange kurve som muligt til det næste niveau. Et spil must for alle basketbolde elsker ...

Praksis Basketball SPILLE ►

Praksis basketball

5
5 af 10 - 2170 stemmer
Spillet
37289
gange

Tror du, du er en god basketballspiller? Et komplet sæt af forskellige discipliner af basketball. At kaste bolden mod kurven ved hjælp af musen. Med musen beregner bane af bolden. Klik for at opbygge styrke og få bolden til kurven. Et sæt af beregning og præcision til at gøre en kurv. Hvis du har gode mål, her kan du øve sporten. Du har forskellige muligheder for at spille forskellige spilmodes. Sigte og skyde med præcision at få så mange point som muligt som en basketballspiller.