Gratis Spil

Næsehorn spille basketbolde

Spillet om basketball

Næsehorn spille basketbolde

Næsehorn spille basketbolde Bedømmelse: 4/10

Næsehorn spille basketbolde spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil, du er et næsehorn, der spiller basketbolde. Du er nødt til at pege Maximun antallet af kurven i 30 sekunder. Til leg, bruger du musen til at fortrænge og venstre knap musen til at skyde.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 18248 gange online. Ranking 981 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 656 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 18248 gange
Næsehorn spille basketbolde

pattedyr, dyr, holdsport, spillerne idrætten højt,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Næsehorn spille basketbolde til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Basketball flash spil kaldet Næsehorn spille basketbolde. Og husk det er et gratis spil kaldet Næsehorn spille basketbolde, og det er forbundet med Basketball. Vores nye spil Næsehorn spille basketbolde er et af de bedste spil i Basketball kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Næsehorn spille basketbolde, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Næsehorn spille basketbolde
TILBAGE

Basketball mest spillede spil

Slemme Dreng Spiller Basketball SPILLE ►

Slemme dreng spiller basketball

4
4 af 10 - 5440 stemmer
Spillet
42098
gange

Du gik glip af klassen til at spille basketball. Nå, du står overfor den kurv og være i stand til at lægge bolden på den, vil du få brug for at kontrollere hastighed og nøjagtighed. Hastigheden er kontrolleret med mellemrumstasten, bar-kraft er på højre side af skærmen. Når du har opnået den nødvendige kraft. Du bliver nødt til at kontrollere rigtigheden ved at trykke på knappen på musen på det rigtige tidspunkt, både horisontalt som vertikalt med bolden i kurven. Derefter vil ...

Basketbolde Skydning SPILLE ►

Basketbolde skydning

5
5 af 10 - 2930 stemmer
Spillet
39448
gange

Kan du lide basketbolde? Har du ønskede at kaste bolde til kurven? I dette spil, har du til at rulle doubler og tripler. Hvis du rammer de punkter går til dig, men hvis du går glip af de punkter er for det modsatte hold. Brug venstre museknap til at kaste bolden. Flyt over spilleregler og forsøge at kaste bolden fra overalt på banen. Du kan optage fra enhver vinkel og position. Du skal forsøge at få så mange kurve som muligt til det næste niveau. Et spil must for alle basketbolde elsker ...

Praksis Basketball SPILLE ►

Praksis basketball

5
5 af 10 - 2170 stemmer
Spillet
37289
gange

Tror du, du er en god basketballspiller? Et komplet sæt af forskellige discipliner af basketball. At kaste bolden mod kurven ved hjælp af musen. Med musen beregner bane af bolden. Klik for at opbygge styrke og få bolden til kurven. Et sæt af beregning og præcision til at gøre en kurv. Hvis du har gode mål, her kan du øve sporten. Du har forskellige muligheder for at spille forskellige spilmodes. Sigte og skyde med præcision at få så mange point som muligt som en basketballspiller.