Gratis Spil

Batman

Spil Batman spil

Batman spil

Batman spil, så du kan have det sjovt hver dag på vores websted, uden at installere eller downloade noget. Din online fritid og underholdning område.

Batman gratis spil

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefales Batman spil

Batman: musical skjolde

 batman: musical skjolde spil SPILLE ►

Gentag sekvensen efter at spille computer til at åbne døren

Batman gratis spil at spille gratis i danske og batman gratis flash spil til spille med de nyeste spil hver dag

Batman online spil

Nyt i Batman

Batman

Spille gratis Online Spil i dansk. Bruce Wayne er Batman, er den hemmelige identitet superhelt og bekæmpe det onde med hjælp af Catwoman og Robin. Spil af superhelte tegneserier, med udgaver i forskellige serier fra årtier siden. Robin er hans assistent. Batgirl er den pige, der ledsager helten. Butleren, der deltager hedder Alfred Pennyworth. Dark Knight er navnet på de nye udgaver. Adventures of Batman, tegneserie superhelt, der bekæmper det onde med karakterer som Riddler, Poison Ivy, Joker og Penguin. Batman bor i Batcave og Batmobile drev. Byg gadgets og våben til at bekæmpe fjender. Du har ingen særlige beføjelser, men hans dygtighed og styrke er det, du bruger til at kæmpe mod det onde.

Batman Gratis Spil , som er virkelig sjovt at spille gratis Batman flash spil. Denne kategori er forbundet med catwoman er en kvinde med en holdning svarende til superhelt, men begynder så ondt, så ender med at blive en helt. bat man, kommer i dens symbol et bat med åbne vinger på en gul baggrund. den bevæger sig om natten og bor i en hule fuld af flagermus. bat man games, hvor han skal bekæmpe onde fjender og beskytte de uskyldige. bor i gotham city, som er en repræsentation af new york. du har ingen superkræfter, men efter død hans forældre i hænderne på en tyv er dedikeret til at bekæmpe de onde kræfter med sin intelligens, styrke og smidighed. bruce wayne er batman og er en millionær.. Her finder du Batman gratis spil at spille i dansk uden at skulle installere eller hente noget på din computer, vores indhold er 100% pålidelige. Ny Batman spil, der opdateres hver dag og de bedste spil til børn. Batman daglige gratis spil og videospil, som du kan bruge fra din computer og dele dem med dine venner og kontakter på de sociale netværk som Facebook, Twitter eller Google Plus.