Gratis Spil

Bejeweled

Spil Bejeweled spil

Bejeweled spil

Bejeweled spil, så du kan have det sjovt hver dag på vores websted, uden at installere eller downloade noget. Din online fritid og underholdning område.

Bejeweled gratis spil

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefales Bejeweled spil

Farve Kontakt

 farve kontakt spil SPILLE ►

I denne sjove gratis på linje spil er du nødt til at farve hele blokke af samme farve. For at gøre dette, oversvømme alle kasser med én farve inden for de tilladte antal trin startende fra toppen. Når du ændrer din nuværende område farve, hver tilstødende kasse med samme farve også ændres, på den måde kan du fylde andre områder af br ... Læs mere

Bejeweled gratis spil at spille gratis i danske og bejeweled gratis flash spil til spille med de nyeste spil hver dag

Bejeweled online spil

Nyt i Bejeweled

Bejeweled

Spille gratis Online Spil i dansk. Spil som f.eks Bejeweled justere samme eller lignende tal i linjer. Smykker linjer og figurer lige og så udligner hinanden og omkring skærmen. Spil Bejeweled online. Intelligens og hastighed til at gøre linjer af tre elementer lignende, så disse elementer forsvinde og flytte skærmen. Hvis flere elementer er ens i gruppen, de giver flere point og få ekstra præmier. Du kan justere tingene er meget anderledes, og det tema, såsom frugt, smykker, slik, legetøj, objekter, sport, figurer og meget mere. Du er nødt til at være meget hurtige til at løse disse linjer snart. Gratis versioner af spil som Bejeweled.

Bejeweled Gratis Spil , som er virkelig sjovt at spille gratis Bejeweled flash spil. Denne kategori er forbundet med spil lide bejeweled, at grupper af de samme eller lignende objekter for at få dem til at forsvinde og give os point. gratis versioner af de programmer, der opkræver på andre websteder, her de er gratis. flyt tallene med fingeren eller musen til at skabe en tilpasning af de samme former og så disse forsvinder. få point for at gøre lignende ting grupper. du er nødt til at være smart og hurtig at rulle gennem de niveauer, som tallene er mere vanskeligt at placere, fordi der er flere forskellige typer, og du har mindre tid til at spille på alle niveauer. start hurtigt at fuldføre så mange niveauer som muligt, så hurtigt som muligt.. Her finder du Bejeweled gratis spil at spille i dansk uden at skulle installere eller hente noget på din computer, vores indhold er 100% pålidelige. Ny Bejeweled spil, der opdateres hver dag og de bedste spil til børn. Bejeweled daglige gratis spil og videospil, som du kan bruge fra din computer og dele dem med dine venner og kontakter på de sociale netværk som Facebook, Twitter eller Google Plus.