Gratis Spil

Farvestoffer Ben 10

Spillet om Ben 10

Farvestoffer Ben 10

Farvestoffer Ben 10 Bedømmelse: 5/10

Farvestoffer Ben 10 spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Farvelægning spil, hvor du er nødt til at male et billede af den farverige animerede serie Ben 10. Farvelægning af billedet, skal du vælge en farve fra farvepaletter farve ved at klikke med musen og male et billede element med denne farve, klikke med musen på område vil blive fyldt med farve. På billedet kan man se stjernerne i den animerede serie for tv på Ben 10 monstre og rumvæsener. Du kan udskrive billedet, når du er færdig, klikker på det tilsvarende ikon.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 44273 gange online. Ranking 380 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 5916 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 44273 gange
Farvestoffer Ben 10

Ben 10 spil, hvor du er nødt til at male og farve de tre hovedpersoner i serien. Tre menneskelige børn en dag udlændinge er enheder, der tillader dem at omdanne til monstre. Således er de stærkere, hurtigere og stærkere. Får til opgave at kampstyrker af invaderende udlændinge, der ønsker at overtage planeten Jorden. En meget populær serie på verdensplan. Nogle børn, der er ansvarlige for at beskytte verden fra invasionen, der er indtruffet. De har en vanskelig og farlig opgave forude. Hvis du kan lide figurerne har en god tid at give farve til tegnene. Du kan udskrive det endelige resultat til printeren for at få dine venner med dig på alle tidspunkter.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Farvestoffer Ben 10 til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Ben 10 flash spil kaldet Farvestoffer Ben 10. Og husk det er et gratis spil kaldet Farvestoffer Ben 10, og det er forbundet med Ben 10. Vores nye spil Farvestoffer Ben 10 er et af de bedste spil i Ben 10 kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Farvestoffer Ben 10, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Farvestoffer Ben 10
TILBAGE

Ben 10 mest spillede spil

fire arme udlænding, Ben 10 SPILLE ►

Fire arme udlænding, Ben 10

5
5 af 10 - 18352 stemmer
Spillet
171417
gange

Puslespil af billedet de fire arme, en alien Ben Tennyson. Når aktive truede sit ur, som gør en DNA kombination gennem genetik og omdannet til en serie af monstre. I dette spil er du nødt til at fuldføre et puslespil Ben10 tegnefilm serie for dette er du nødt til at vælge den brik og se blandt andet sted at sætte det. Når du sætter to stykker er sammen, automatisk blive placeret som én. Du skal forsøge at fuldende billedet, som det oprindeligt var. Vælg sværhedsgrad med antallet af ...

fremmede kraft Ben SPILLE ►

Fremmede kraft Ben

6
6 af 10 - 19058 stemmer
Spillet
131334
gange

Er du en fulgt eventyr Ben 10? Vil du gerne spille med ham? I dette spil er du nødt til at fuldføre et puslespil med et billede af hovedpersonen i den animerede serie Ben 10, som bekæmper de onde kræfter. For at fuldende billedet skal du vælge et stykke og søg blandt andet at give dit websted og sted side om side. Når du sætter to stykker er sammen, bliver de automatisk placeret. Billedet er en scene fra en episode af tegneserie-udgaven, så jeg er sikker på at du kan lide at arbejde me ...

Farver et Billede af Udlændinge SPILLE ►

Farver et Billede af Udlændinge

4
4 af 10 - 6074 stemmer
Spillet
80888
gange

I dette spil har du til at farve et billede af Humongousaur, Brainstorm og Echo Echo. At male det billede, du skal klikke en farve, og du efter klik et element af billedet med den farve, der er blevet valgt af dig, ved med musen. Denne tre fiktive figurer er udlændinge, der bruges af Ben 10.