Gratis Spil

Kjole Til en Tale

Spillet om berømtheder

Kjole til en tale

Kjole Til en Tale Bedømmelse: 4/10

Kjole til en tale spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil, har du til at klæde Michelle Obama, der har til at give en tale ved en konvention af hans politiske parti. Hun er hustru til Barack Obama, og dermed den første dame i USA. At pynte kvinde, er du nødt til at klikke på det tøj, som du kan lide og trække dem til silhuetten af ​​Michelle Obama. Hun blev berømt for en tale som denne, der gav til at give deres støtte og bede om stemmer for sin mand. Det er en meget berømt og indflydelsesrig. Når man giver en tale i det offentlige, skal være klædt på en sober og elegant. Du kan ikke bære farver eller prints.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 8438 gange online. Ranking 2836 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 28 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 8438 gange
Kjole Til en Tale

Kjole en kvinde eller en mand, for en tale har deres egne karakteristika. Du er nødt til at være klædt i en sober og elegant, uden farve, uden tegninger eller udskrifter. Må ikke bære smykker, der er slående. Stærke farver er forbudt på kamera, der er forkerte, eller der kan forstyrre visningen af ​​dem, der lytter. Vi skal seriøst image. Vi skal formidle tillid. Så det er bedst at bære smart tøj uden opmærksomhed. Vores hovedperson er en kvinde, så vant til at tale i offentligheden og altid bærer smarte jakkesæt og intet prangende.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Kjole Til en Tale til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Berømtheder flash spil kaldet Kjole Til en Tale. Og husk det er et gratis spil kaldet Kjole Til en Tale, og det er forbundet med Berømtheder. Vores nye spil Kjole Til en Tale er et af de bedste spil i Berømtheder kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Kjole Til en Tale, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Kjole Til en Tale
TILBAGE

Berømtheder mest spillede spil

Super Mr.Bean SPILLE ►

Super mr.bean

3
3 af 10 - 20760 stemmer
Spillet
239082
gange

Vi ved, at hr. Bean er en mærkelig fyr, og kan godt lide lave tricks. Men har du forestille dig Hr. Bean klædt af følgende tegn: Superman, Batman, The Incredibles, Transformers og Super Mario? Kan du forestille dig, hvad det vil være, hvis Mr. Bean har Batman hoved, men Super Mario krop? Lad \\ \'s spille dette spil super sjovt, og du vil finde svaret! Prøv ikke at grine også! For at gøre dette klik med musen på Start-knappen og begynder at dreje hjulet, skal du stoppe og vi har et hove ...

Betjen mit ansigt SPILLE ►

Betjen mit ansigt

4
4 af 10 - 14924 stemmer
Spillet
125631
gange

Du er kirurgen af berømtheder. Gøre det så smukt og sexet som muligt ved læbe forstærkning kind implantat og øjenlåg operation, ved hjælp af musen

Den kærlighed regnemaskine SPILLE ►

Den kærlighed regnemaskine

5
5 af 10 - 1588 stemmer
Spillet
36181
gange

I dette spil er du nødt til at sætte navne på 2 berømte og kontrollere kompatibilitet mellem dem. For det første, satte navne, og når du får regnemaskinen gør resten.