Gratis Spil

3D-Kart

Spillet om biler

3d-kart

3D-Kart Bedømmelse: 5/10

3d-kart spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Kapløbet om førstepladsen blandt fire racere. Fire sværhedsgrader og en konkurrencedygtig kop med fire spor vil holde dig væddeløb i lang tid fremover. Løb i Tid forsøg tilstand mod uret i et enkelt løb på en bane. Så udfordre andre til at slå din bedste tid ved at uploade din tid til lederen bestyrelsen.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7498 gange online. Ranking 2951 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 54 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7498 gange
3D-Kart

Racing video spil er en genre af videospil, hvor spillet efterligner rivalisering mellem køretøjer. Normalt er målet at gå en bestemt distance eller gå fra et sted til et andet i den mindst mulige tid, ligesom biler og motorcykler (dem, der generelt efterlignede).

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet 3D-Kart til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Biler flash spil kaldet 3D-Kart. Og husk det er et gratis spil kaldet 3D-Kart, og det er forbundet med Biler. Vores nye spil 3D-Kart er et af de bedste spil i Biler kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet 3D-Kart, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

3D-Kart
TILBAGE

Biler mest spillede spil

Skør Politi Bil SPILLE ►

Skør politi bil

5
5 af 10 - 86752 stemmer
Spillet
549921
gange

Drive denne politi bil så hurtigt som muligt! Tryk på venstre og højre piletasterne til at styre, op-og ned-tasterne til at styre hastigheden, og mellemrumstasten til at hoppe.

Crazy Ambulance SPILLE ►

Crazy ambulance

6
6 af 10 - 16372 stemmer
Spillet
170488
gange

drev denne ambulance så hurtigt som muligt! Tryk på venstre og højre piletasterne til at styre, op-og ned-tasterne til at styre hastigheden, og mellemrumstasten til at hoppe.

Bil Værksted SPILLE ►

Bil værksted

2
2 af 10 - 13632 stemmer
Spillet
106724
gange

Forøg dine points ved at levere tjenester til kunderne anmode som vist. kontrol ordningen: Brug musen til at flytte.