Gratis Spil

Billard

Spil billard spil

Billard Spil

Billard spil, så du kan have det sjovt hver dag på vores websted, uden at installere eller downloade noget. Din online fritid og underholdning område.

Billard gratis spil

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefales billard spil

british snooker

 british snooker spil SPILLE ►

Dette spil snooker er foretaget for en enkelt spiller. I engelsk snooker, kuglerne er rød og gul, og hver spiller skal sætte sine bolde på en farve. I dette tilfælde er der kun røde bolde, og du skal sætte dem alle i hullerne ved at ramme dem med den hvide bold. For at gøre dette, skal du bruge taco. Når den er placeret ved siden af ​ ... Læs mere

Billard gratis spil at spille gratis i danske og billard gratis flash spil til spille med de nyeste spil hver dag

Billard online spil

Nyt i billard

Billard

Spille gratis Online Spil i dansk. Simulatorer online billard, at spille som på et bord, beregne slag med cue og tage boldene i lommerne. Bedste gratis billard spil. Tabeller billard. Billard er et præcisions sport, der spilles på et billardbord. Med en pind kaldet cue er bolde ramt. Tabellen kanter er elastisk. En tabel kan have lommer, hvor boldene kommer eller ej. Spillene altid starte med cue slå bolde. Oprindeligt elfenben blev i dag er lavet af syntetiske materialer, der ligner dette. Online pool simulatorer. At spille som hvis du var i en virtuel pool hall. For billard elskere, blev der Olympic. Tag den virtuelle cue og sigte omhyggeligt, er du nødt til at gøre noget meget svært. Lær trigonometri, styrer kraft sigte godt, finde styrken du har brug for og få, at det ikke er nogen kugle at vinde spillet. Cue sportsgrene også kendt som billard idræt forskellige færdighedsspil spilles med en køen bruges til at strejke billard bolde. Spil spillet på et poolbord.

billard Gratis Spil , som er virkelig sjovt at spille gratis billard flash spil. Denne kategori er forbundet med spillet er baseret på at blive ramt af bolden til hinanden og med bands. de to varianter af dette spil mere populært med franske billard og pool. den første spilles med to hvide kugler, og den anden har lommer, hvor du er nødt til sænke alle farvede bolde. der er andre versioner i andre lande, men de to mest populære er dem. boldene skal bevæge sig rundt om bordet og gøre carom frit med hinanden. spil caramboler. spillere er nødt til at have en masse færdigheder for at vinde et spil. mesterskaber og konkurrencer i denne sport har præmier for millioner. spil spillet på en carom billardbord.. Her finder du billard gratis spil at spille i dansk uden at skulle installere eller hente noget på din computer, vores indhold er 100% pålidelige. Ny billard spil, der opdateres hver dag og de bedste spil til børn. billard daglige gratis spil og videospil, som du kan bruge fra din computer og dele dem med dine venner og kontakter på de sociale netværk som Facebook, Twitter eller Google Plus.