Gratis Spil

Blodig

Spil blodig spil

Blodig Spil

Blodig spil, så du kan have det sjovt hver dag på vores websted, uden at installere eller downloade noget. Din online fritid og underholdning område.

Blodig gratis spil

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefales blodig spil

Morderen Gartneren

 morderen gartneren spil SPILLE ►

I denne Gore spil, du er en gartner, der har afsluttet er færdig slåning, men nogle mænd er at træde på græsset. Du har til at dræbe dem, med saks for at klippe græs. Du bruger piletasterne til at fortrænge, og den plads bar at dræbe mænd. Du taber når du går glip af fem mænd.

Blodig gratis spil at spille gratis i danske og blodig gratis flash spil til spille med de nyeste spil hver dag

Blodig online spil

Nyt i blodig

Blodig

Spille gratis Online Spil i dansk. Spil Gore er spil af zombier eller dræbe folk, udøde eller monstre, med masser af blod og lidt ubehageligt, er de voldelige shooter spil. Hvor du nødt til at dræbe brand baserede fjender og angreb. Afslut alle fjender med våbenmagt. Spil zombier. Dead, der angriber mennesker, og du er nødt til at afslutte dem. Skyd for at dræbe alle de zombier og udøde. Blod er meget med så meget handling. Ikke egnet til børn eller følsomme mennesker, fordi der er mange dødsfald, skyderier, angreb, monstre og lignende. Hvis du kan lide skydning, våben, og udrydde alle de fjender, dette er din samling. Du skal være dygtige med brug af våben og ikke være bange for at dræbe. Brug præcision og blod koldt.

blodig Gratis Spil , som er virkelig sjovt at spille gratis blodig flash spil. Denne kategori er forbundet med gore-spil. scenarier, hvor du skal skyde alle de fjender, såsom at dræbe zombier. action med meget blod. skud vilkårlige. at bruge tunge våben. du er nødt til at afslutte alle de fjender, der vises på skærmen. Ødelæg alle udøde, dræbe alle de zombier. blod og indvolde dræbt i et eventyr, som du ikke skal dræbe. hold dine våben klar til at udrydde alle fjender. du må ikke stoppe skyde og jage onde. hvis blod gør dig syg, det er her jo bedre du kommer til at bruge. ikke egnet til folk med følsomme maver eller give dig bange for zombier.. Her finder du blodig gratis spil at spille i dansk uden at skulle installere eller hente noget på din computer, vores indhold er 100% pålidelige. Ny blodig spil, der opdateres hver dag og de bedste spil til børn. blodig daglige gratis spil og videospil, som du kan bruge fra din computer og dele dem med dine venner og kontakter på de sociale netværk som Facebook, Twitter eller Google Plus.