Gratis Spil

Det Barbar og Zombier

Spillet om blodig

Det barbar og zombier

Det Barbar og Zombier Bedømmelse: 5/10

Det barbar og zombier spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil er du en barbar, der har til at dræbe zombier, der vises på skærmen, avoindig at zombier dræbe dig. Du bruger bomber, specielle angreb og magi potions til at dræbe zombier og samle guld til at købe magtfulde runer. Du puls venstre mus for at bruge dine våben, og du bevæger musen til at rulle gennem hullerne.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 10021 gange online. Ranking 1766 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 250 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 10021 gange
Det Barbar og Zombier

barbar, zombier, dræbe,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Det Barbar og Zombier til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Blodig flash spil kaldet Det Barbar og Zombier. Og husk det er et gratis spil kaldet Det Barbar og Zombier, og det er forbundet med Blodig. Vores nye spil Det Barbar og Zombier er et af de bedste spil i Blodig kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Det Barbar og Zombier, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Det Barbar og Zombier
TILBAGE

Blodig mest spillede spil

Dræbe Berømtheder SPILLE ►

Dræbe berømtheder

6
6 af 10 - 8530 stemmer
Spillet
60706
gange

I dette spil har alle de berømtheder forvandlet til zombier, og du er den eneste, der kan dræbe dem ud! Til det, du bruger bogstaverne W, A, S og D til at fortrænge, den venstre knap musen til at skyde og mellemrumstasten til at skifte våben.

Dræbe Fåre SPILLE ►

Dræbe fåre

5
5 af 10 - 882 stemmer
Spillet
23416
gange

I denne Gore spil, du har til at dræbe fåre fordi mange af dem er blevet klonet. Du puls venstre mus for at skyde fåre og du bevæger musen for at finde får.

Dræbe Zombier SPILLE ►

Dræbe zombier

5
5 af 10 - 1276 stemmer
Spillet
21108
gange

I denne Gore spil, kan du se zombier, foregive at dræbe dig. Du har til at dræbe før zombier dræbe dig. Du puls venstre mus for at skyde zombier, og du bevæger musen for at gå skiftende målet.