Gratis Spil

Pigen, der Dræber Zombier

Spillet om blodig

Pigen, der dræber zombier

Pigen, der Dræber Zombier Bedømmelse: 6/10

Pigen, der dræber zombier spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne Gore spil, du er en pige, der har til at dræbe zombier, fordi de invaderer dit hus. Du bruger mellemrum at hoppe, på højre pil eller bogstavet D for at flytte til højre, venstre pil eller bogstavet A til at flytte til venstre, til pil op eller leeter W klatre op, pil ned eller bogstavet S at klatre ned, til venstre knap mus skyde og du bevæger musen for at ændre målet.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 10591 gange online. Ranking 1712 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 548 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 10591 gange
Pigen, der Dræber Zombier

piger, zombier, Gore,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Pigen, der Dræber Zombier til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Blodig flash spil kaldet Pigen, der Dræber Zombier. Og husk det er et gratis spil kaldet Pigen, der Dræber Zombier, og det er forbundet med Blodig. Vores nye spil Pigen, der Dræber Zombier er et af de bedste spil i Blodig kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Pigen, der Dræber Zombier, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Pigen, der Dræber Zombier
TILBAGE

Blodig mest spillede spil

Dræbe Berømtheder SPILLE ►

Dræbe berømtheder

6
6 af 10 - 8530 stemmer
Spillet
60706
gange

I dette spil har alle de berømtheder forvandlet til zombier, og du er den eneste, der kan dræbe dem ud! Til det, du bruger bogstaverne W, A, S og D til at fortrænge, den venstre knap musen til at skyde og mellemrumstasten til at skifte våben.

Dræbe Fåre SPILLE ►

Dræbe fåre

5
5 af 10 - 882 stemmer
Spillet
23416
gange

I denne Gore spil, du har til at dræbe fåre fordi mange af dem er blevet klonet. Du puls venstre mus for at skyde fåre og du bevæger musen for at finde får.

Dræbe Zombier SPILLE ►

Dræbe zombier

5
5 af 10 - 1276 stemmer
Spillet
21108
gange

I denne Gore spil, kan du se zombier, foregive at dræbe dig. Du har til at dræbe før zombier dræbe dig. Du puls venstre mus for at skyde zombier, og du bevæger musen for at gå skiftende målet.