Gratis Spil

Bowling

Spil bowling spil

Bowling Spil

Bowling spil, så du kan have det sjovt hver dag på vores websted, uden at installere eller downloade noget. Din online fritid og underholdning område.

Bowling gratis spil

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefales bowling spil

Bowling Hold

 bowling hold spil SPILLE ►

I dette spil, vil du spille bowling. Spil regler: 1. Du skal beslutte det websted, hvor du kommer til at kaste bolden, ved med musen bevægelse, og du klikker med musen, når du ved det sted, hvor du vil kaste. 2. Du har til at beregne styrken af bolden. For at beregne styrken af bolden, skal den lyserøde pil match den blå pil, så du skal kli ... Læs mere

Bowling gratis spil at spille gratis i danske og bowling gratis flash spil til spille med de nyeste spil hver dag

Bowling online spil

Nyt i bowling

Bowling

Spille gratis Online Spil i dansk. Spil bowling og simulatorer af bowling at lære at sparke bolden vognbane og banke ned alle stifter. Bowling er en sport, der involverer ned af hver spiller, som mange af kaste en bowlingkugle langs et spor. Dette er spillet i bowling. De bolde, der er kastet er træ og i dag syntetiske materialer. Spil bowlingbane. Der er mange måder at spille denne sport, afhænger af længden af sporet eller banen. Det er normalt at spille med korte handsker for at beskytte hænderne på friktion, men forhindrer ikke i banen. Bowling pins er altid hvid. Det er almindeligt at spille denne sport i en gruppe eller team. Spillene vare lang tid, så i mange tilfælde er det en social begivenhed for familie eller venner. Den bedste Bowling flash spil.

bowling Gratis Spil , som er virkelig sjovt at spille gratis bowling flash spil. Denne kategori er forbundet med bowling spil. bowling spil online. gratis flash spil. bowling spil og aktiviteter. bowling, bolde, bowling sko. denne sport er praktiseret i bowling. banen har dimensioner på 19,20 meter lang og 1,06 meter bred og tilgang område mindst 4,60 meter. bolden bliver ikke kastet i luften, men ved jordoverfladen udgivelser til at kravle igennem den. bowlingkuglen har tre huller til at sætte fingrene til lancering. vejer 06:56 kilo og har en diameter på 218,3 mm. hver har et tal, der markerer sin vægt.. Her finder du bowling gratis spil at spille i dansk uden at skulle installere eller hente noget på din computer, vores indhold er 100% pålidelige. Ny bowling spil, der opdateres hver dag og de bedste spil til børn. bowling daglige gratis spil og videospil, som du kan bruge fra din computer og dele dem med dine venner og kontakter på de sociale netværk som Facebook, Twitter eller Google Plus.