Gratis Spil

Bowling Storke

Spillet om bowling

Bowling storke

Bowling Storke Bedømmelse: 5/10

Bowling storke spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil er du en kat, og du er nødt til at kaste en bowlingkugle at skyde storke. Du puls venstre knap mus når du kan se, at du kan skyde flere storke.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 44463 gange online. Ranking 379 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 2764 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 44463 gange
Bowling Storke

storke, bowling, kat,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Bowling Storke til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bowling flash spil kaldet Bowling Storke. Og husk det er et gratis spil kaldet Bowling Storke, og det er forbundet med Bowling. Vores nye spil Bowling Storke er et af de bedste spil i Bowling kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Bowling Storke, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Bowling Storke
TILBAGE

Bowling mest spillede spil

Bowling 3D SPILLE ►

Bowling 3d

4
4 af 10 - 9134 stemmer
Spillet
116629
gange

For alle fans af bowling. I dette spil kan du ændre dit synspunkt i bowling, uden at det påvirker bevægelse af bolden. Til at kaste bolden, er du nødt til at bruge rummet bar. Efter fastsættelse position bolden, igen for at give dig den styrke du ønsker, og den tredje for at indstille den vinkel på afgang af bolden. Held og lykke på din sigt.

Bowling Turnering SPILLE ►

Bowling turnering

5
5 af 10 - 3204 stemmer
Spillet
46549
gange

I dette spil, vil du spille bowling med farver bolde. De røde kugler er 50 punkt, det blå kugler er 100 punkt, de grønne bolde er 150 punkt, de gule bolde 200 punkt, og den grå bolde er 250 punkt. Spil regler: 1. Du er nødt til direkte det punkt, hvor du kommer til at kaste bolden, ved med musen bevægelse. 2. Du har til at beregne bane af bolden, klikke med musen. 3. Du har til at beregne styrken af bolden, klikke med musen.

Asha Mini Bowling SPILLE ►

Asha mini bowling

6
6 af 10 - 2424 stemmer
Spillet
28813
gange

Håndteringshåndtag bolden med musen og rul bowling kugle langs banen til at trække alle de skittles ned.