Gratis Spil

Bowling Tændstik

Spillet om bowling

Bowling tændstik

Bowling Tændstik Bedømmelse: 6/10

Bowling tændstik spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

For markøren på det rigtige tidspunkt til at trække så mange ben som muligt. Nyd bowling. For bowling, skal du trykke på venstre museknap, når du ser pilen peger på bowlingcenter, eller har du stået på en tidligere kast. Bowling er en sport, hvor spillerne forsøger at score point ved at kaste en bowlingkugle langs en flad overflade, som regel en træ eller syntetisk overflade. Denne sport er praktiseret i bowling, som du ser i dette spil, hvor du nødt til at vise din mus kontrol.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 15884 gange online. Ranking 1300 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 690 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 15884 gange
Bowling Tændstik

Bowle nøjagtighed i dette spil, hvor du nødt til at stoppe markøren i stand til at holde op med at smide så mange ben som muligt. Du er nødt til at stoppe på det rigtige tidspunkt til at kaste bolden i den rigtige retning og få så mange point som muligt. Du er nødt til at gøre det mentale math at stoppe på det rigtige tidspunkt og få bolden så mange point som muligt. Denne sport er praktiseret i bowlingbaner, som er offentlige rum, hvor en overflade kaldet Street er at kaste bolden. I dag er de meget dynamiske steder, hvor mennesker samles. Med mad, drikke og souvenir butikker.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Bowling Tændstik til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bowling flash spil kaldet Bowling Tændstik. Og husk det er et gratis spil kaldet Bowling Tændstik, og det er forbundet med Bowling. Vores nye spil Bowling Tændstik er et af de bedste spil i Bowling kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Bowling Tændstik, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Bowling Tændstik
TILBAGE

Bowling mest spillede spil

Bowling 3D SPILLE ►

Bowling 3d

4
4 af 10 - 9134 stemmer
Spillet
116629
gange

For alle fans af bowling. I dette spil kan du ændre dit synspunkt i bowling, uden at det påvirker bevægelse af bolden. Til at kaste bolden, er du nødt til at bruge rummet bar. Efter fastsættelse position bolden, igen for at give dig den styrke du ønsker, og den tredje for at indstille den vinkel på afgang af bolden. Held og lykke på din sigt.

Bowling Turnering SPILLE ►

Bowling turnering

5
5 af 10 - 3204 stemmer
Spillet
46549
gange

I dette spil, vil du spille bowling med farver bolde. De røde kugler er 50 punkt, det blå kugler er 100 punkt, de grønne bolde er 150 punkt, de gule bolde 200 punkt, og den grå bolde er 250 punkt. Spil regler: 1. Du er nødt til direkte det punkt, hvor du kommer til at kaste bolden, ved med musen bevægelse. 2. Du har til at beregne bane af bolden, klikke med musen. 3. Du har til at beregne styrken af bolden, klikke med musen.

Bowling Storke SPILLE ►

Bowling storke

5
5 af 10 - 2764 stemmer
Spillet
44463
gange

I dette spil er du en kat, og du er nødt til at kaste en bowlingkugle at skyde storke. Du puls venstre knap mus når du kan se, at du kan skyde flere storke.