Gratis Spil

Farven Skak

Spillet om brætspil

Farven skak

Farven Skak Bedømmelse: 4/10

Farven skak spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette er en anderledes skak, brikkerne er forskellige, og afhængigt af farven boks på instrumentbrættet stykkerne tager hestens 's bevægelser, tårnet, biskoppen ... er en anderledes måde at spille skak. Det vil få dig til at tænke anderledes.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 8869 gange online. Ranking 2255 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 294 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 8869 gange
Farven Skak

skak, skak bevæger sig, skakbrikker,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Farven Skak til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Brætspil flash spil kaldet Farven Skak. Og husk det er et gratis spil kaldet Farven Skak, og det er forbundet med Brætspil. Vores nye spil Farven Skak er et af de bedste spil i Brætspil kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Farven Skak, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Farven Skak
TILBAGE

Brætspil mest spillede spil

Skak SPILLE ►

Skak

6
6 af 10 - 20288 stemmer
Spillet
168270
gange

Et spil skak! Prøv at vinde dette spil og få kongen til at dræbe din modstander. Instruktioner: spilles på et 8x8 bræt med 64 felter. I første omgang styrer hver spiller (en spiller hvid og en med sort) sine 16 stykker: en konge, en dronning, to tårne​​, to riddere, to biskopper og otte bønder. Formålet med spillet er at skakmat kongen af modstanderen, så kongen er truet, og der er ingen måde at undgå angreb med et andet træk. Vind spillet den første dræbe kongen andet ...

Kinesisk Dam SPILLE ►

Kinesisk dam

6
6 af 10 - 7648 stemmer
Spillet
61029
gange

Det klassiske spil Kinesisk dam. Formålet med dette spil er at flytte alle dine blå bolde til den modsatte side af brættet. Regler: en bold kan flytte til et tilstødende rum, kan en bold hoppe over en anden bold, en bold ikke kan gøre dit sidste træk på et andet grundlag end om deres egne eller det, der skal komme. Et kompliceret spil, som kræver en masse koncentration til at få tokens flytte fra side til side af brættet. To spillere kan spille op til seks, afhængig af de punkter i st ...

Slange og Stiger SPILLE ►

Slange og stiger

4
4 af 10 - 862 stemmer
Spillet
27427
gange

Dette spil er et gratis på linie udgave af det klassiske spil, Slange og Stiger. Du skal bare nødt til at kaste terningerne og flytte din fane til det rette sted.