Gratis Spil

Matche Farver i en Kube 3D

Spillet om brain teaser

Matche farver i en kube 3d

Matche Farver i en Kube 3D Bedømmelse: 6/10

Matche farver i en kube 3d spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis på linje 3D-spil, har du til at knytte hvert par af samme farvede celler for at fuldføre terningen. Der er et eksempel på billedet nedenfor. Du kan ikke linke celler diagonalt. Hvis du bryder en eksisterende link genvælge det brudte link farve ved at klikke på en af ​​de to markører, så udfylde hullerne. Sorte celler blokeres.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7510 gange online. Ranking 2965 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 30 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7510 gange
Matche Farver i en Kube 3D

Brug den venstre klik for enkelt firkant vælg. Hold venstre klik for at vælge mere end et kvadrat. Terningen vil rotere ved blot at flytte musen rundt det.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Matche Farver i en Kube 3D til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Brain Teaser flash spil kaldet Matche Farver i en Kube 3D. Og husk det er et gratis spil kaldet Matche Farver i en Kube 3D, og det er forbundet med Brain Teaser. Vores nye spil Matche Farver i en Kube 3D er et af de bedste spil i Brain Teaser kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Matche Farver i en Kube 3D, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Matche Farver i en Kube 3D
TILBAGE

Brain teaser mest spillede spil

Puslespil stykke for stykke af Simpsons SPILLE ►

Puslespil stykke for stykke af simpsons

3
3 af 10 - 11426 stemmer
Spillet
108882
gange

Et puslespil, hvor du trykker på en knap et stykke ser ud til at blive placeret, og tryk for at få det næste stykke. Hav det sjovt at gøre dette puslespil af hovedpersonerne i den skøreste animerede serie af tv (Simpsons). At færdiggøre puslespillet skal du placere den brik og computeren fortæller dig når du har placeret den brik, klik på den røde knap og en ny del af det billede, du skal se, hvor du placerer vises. Så for at afslutte at færdiggøre puslespillet og se det fulde opri ...

Farve Kæde SPILLE ►

Farve kæde

6
6 af 10 - 4636 stemmer
Spillet
52852
gange

Klik matchende farver til at klare dem - kan du klare hele nettet? Brug bomber, hvis du går i stå. Jo længere kæde af farver, jo højere score! Instruktioner: Klik på farvede blokke for at fjerne dem, gøre lange kæder af farve for højere score. Brug bomber til destory en 3x3 gitter. kontrol-ordningen: Brand: venstre museknap og bevægelse: musen.

Bejeweled Color Blokke SPILLE ►

Bejeweled color blokke

5
5 af 10 - 3598 stemmer
Spillet
52253
gange

Brug musen til at styre farven blokke. Prøv at fjerne alle brikkerne til at vinde. Klik på den venstre knap på musen til at komme og slippe fliser, hvor du ønsker det. Match farver! Brug den første mulighed i menuen til at spille.