Gratis Spil

Bratz

Spil Bratz spil

Bratz spil

Bratz spil, så du kan have det sjovt hver dag på vores websted, uden at installere eller downloade noget. Din online fritid og underholdning område.

Bratz gratis spil

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefales Bratz spil

tilbehør til dukker Bratz

 tilbehør til dukker bratz spil SPILLE ►

Ved hjælp af musen, er du nødt til at klæde dukken du har som en model til højre på skærmen, skal du trække paryk og støvler til at matche farver. Klik først på hår og støvler ved at bevæge musen, du bære at dukke krop. Det er en simpel aktivitet, der straks se resultatet som er. Parykker har tre farver grøn, rød og lilla og støvle ... Læs mere

Bratz gratis spil at spille gratis i danske og bratz gratis flash spil til spille med de nyeste spil hver dag

Bratz online spil

Nyt i Bratz

Bratz

Spille gratis Online Spil i dansk. Aktiviteter for mode, kærlighed eller sjov med tegnene i indsamlingen af ​​dukker Bratz. De er en samling af dukker som piger med meget slående måder. Denne samling ændret begrebet dukke, der indtil da var det Barbie dukke com sød og med mange stereotyper. Disse dukker var kvinder, men aktiv, aggressiv. Moderne, sportsfolk, uafhængige. De ændrede konceptet, der havde så langt for at blive et benchmark for piger. Interesseret i mode. Med meget moderne garderobe. Spil til at klæde sig Bratz. Spil makeover Bratz. De vigtigste Bratz er Cloe hvide, Yasmin er hispanic, er asiatiske Jade og Sasha er afroamerikaner.

Bratz Gratis Spil , som er virkelig sjovt at spille gratis Bratz flash spil. Denne kategori er forbundet med bratz dukker er kendetegnet ved deres store hoveder. de har meget store øjne mandelformede, brede læber, en lille næse, en kort krop. alle løb er repræsenteret i dem. de bærer meget moderne og bære en masse makeup. de fem hovedpersoner var yasmin, sasha, cloe, jade og meygan. det er en model baseret på urban mode. uafhængige og aktive kvinder. meget moderne linjer. danner feminint men med mere vægt på mode og udseende. der er også en samling, der er tal for drenge. de er pigerne yndlingslegetøj på halvdelen af ​​verden og har overskygget andre dukker, der blev solgt for evigt. tegnene var skuespillerne i forskellige film, den animerede serie og forskellige videospil er produceret på deres vegne. de forbliver en populær samling som et stykke legetøj for piger og sælges stadig.. Her finder du Bratz gratis spil at spille i dansk uden at skulle installere eller hente noget på din computer, vores indhold er 100% pålidelige. Ny Bratz spil, der opdateres hver dag og de bedste spil til børn. Bratz daglige gratis spil og videospil, som du kan bruge fra din computer og dele dem med dine venner og kontakter på de sociale netværk som Facebook, Twitter eller Google Plus.