Gratis Spil

Babyer eventyrlystne

Spillet om Bratz

Babyer eventyrlystne

Babyer eventyrlystne Bedømmelse: 6/10

Babyer eventyrlystne spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Spil hente legetøj og venner i verden af ​​Bratz dukker. Vælg en af ​​de babyer til at starte. Brug piletasterne til at flytte din karakter, og til at gå op og ned elevatorer og rulletrapper. Unddrage brudte legetøj. Mødes med bølle, vil koste dig miste en ven eller en flaske! Lad ham ikke fange dig!. The Bottle vil holde dig i spillet, kan du miste en, hvis man træder på en brudt legetøj. Find et nyt legetøj (blå), vil optjene point. De har også beskytte dig bølle og brudt legetøj (rød). Find alle dine venner og hvalpen, også, og se efter exit.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 27888 gange online. Ranking 640 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 2750 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 27888 gange
Babyer eventyrlystne

Spil Bratz babyer. Til at spille en karakter i Bratz Babyz. En platform adventure spil, hvor du nødt til at finde ud af på en tur. Du er nødt til at gå picking up dine venner og finde nye legetøj, dodging brudt og flygter fjende. Hvis du finder nyt legetøj optjene point. Hvis fjenden fanger dig, eller hvis du rører en brudt legetøj mister point. Tjen ekstra point til dine venner, mens du kigger gennem de forskellige skærme.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Babyer eventyrlystne til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bratz flash spil kaldet Babyer eventyrlystne. Og husk det er et gratis spil kaldet Babyer eventyrlystne, og det er forbundet med Bratz. Vores nye spil Babyer eventyrlystne er et af de bedste spil i Bratz kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Babyer eventyrlystne, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Babyer eventyrlystne
TILBAGE

Bratz mest spillede spil

Kysse i Soveværelset SPILLE ►

Kysse i Soveværelset

6
6 af 10 - 13136 stemmer
Spillet
158385
gange

I dette spil, har en Bratz dukke inviteret sin kæreste, og hun vil gøre ud i hendes soveværelse. Prøv at din bedste ven ikke kan se, fordi du er kommet hjem. Til det, du klikker på et medlem af det par til Bratz dukke og hendes kæreste er kysse.

Nyt Udseende for Bratz SPILLE ►

Nyt Udseende for Bratz

4
4 af 10 - 3548 stemmer
Spillet
45727
gange

Pluk Bratz stil, du ønsker at give. Først skal du nødt til at tage shampoo, vaske og tørre dit hår. Klik på fanerne til at give din Bratz Super spektakulære stil. Vælg din frisure, farve og striber. Har din makeup og negle? derefter tilføje nogle tilbehør til kroppen for den sidste finpudsning. Når du kan lide og tror du er perfekt, skal du klikke på knappen Afslut for at se din skabelse! Hvis du ønsker at ændre noget, skal du klikke nulstillet. Du kan lave en kopi af din Bratz af ...

Stylist for modeller SPILLE ►

Stylist for modeller

5
5 af 10 - 4006 stemmer
Spillet
39721
gange

Du er designeren af Bratz dukker. Søg, mikse og matche de mest aktuelle populære mode og stilarter for dem. Skab din egen Bratz magasin! Vælg en Bratz dukke at lege og vælge for hendes bukser, sweatshirts, alle de nyeste mode. Når du er færdig med at klæde dine foretrukne tøj, genererer forsiden af ​​dit eget magasin, skal du klikke på \"GO\" og se resultatet. Sikker på du bruger skaber stor mode.