Gratis Spil

Bratz: Safari Pynte

Spillet om Bratz

Bratz: Safari Pynte

Bratz: Safari Pynte Bedømmelse: 6/10

Bratz: Safari Pynte spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil, har du til at pynte vores ven, fordi det vil efterlade en safari tur. For at gøre dette, skal du vælge tøj med venstre museknap og bringe det med musen bevægelse, silhuetten af ​​håndleddet. Sætte dit tøj på figuren af pigen til at klæde hende. Målet er at modellere tøj, der er egnet til at gå på safari. På safari tage billeder af dyr, landskaber, vandre gennem naturen, monteret paa terrængående køretøj og lignende udendørs aktiviteter. Du skal gøre vores model vil korrekt påklædt og er en moderne jakkesæt.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 8057 gange online. Ranking 2788 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 64 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 8057 gange
Bratz: Safari Pynte

For at gøre en safari jakkesæt vi nødt til at starte med hat eller kasket, er du nødt til at vælge en hat til at beskytte mod solen, fordi i Afrika solen er meget farligt. Vælg en bredskygget hat. Damer for myg ikke nå din hud, altid bære lange ærmer på en safari. Jakke, kold nat. Bukserne kan være lang eller kort. Lange bukser med mange lommer er meget nyttigt at gå til naturen, som du kan gemme ting, du støder på. Boots til at beskytte dine ben og fødder fra berøring med farlige planter.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Bratz: Safari Pynte til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bratz flash spil kaldet Bratz: Safari Pynte. Og husk det er et gratis spil kaldet Bratz: Safari Pynte, og det er forbundet med Bratz. Vores nye spil Bratz: Safari Pynte er et af de bedste spil i Bratz kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Bratz: Safari Pynte, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Bratz: Safari Pynte
TILBAGE

Bratz mest spillede spil

Kysse i Soveværelset SPILLE ►

Kysse i Soveværelset

6
6 af 10 - 13134 stemmer
Spillet
158189
gange

I dette spil, har en Bratz dukke inviteret sin kæreste, og hun vil gøre ud i hendes soveværelse. Prøv at din bedste ven ikke kan se, fordi du er kommet hjem. Til det, du klikker på et medlem af det par til Bratz dukke og hendes kæreste er kysse.

Nyt Udseende for Bratz SPILLE ►

Nyt Udseende for Bratz

4
4 af 10 - 3548 stemmer
Spillet
45551
gange

Pluk Bratz stil, du ønsker at give. Først skal du nødt til at tage shampoo, vaske og tørre dit hår. Klik på fanerne til at give din Bratz Super spektakulære stil. Vælg din frisure, farve og striber. Har din makeup og negle? derefter tilføje nogle tilbehør til kroppen for den sidste finpudsning. Når du kan lide og tror du er perfekt, skal du klikke på knappen Afslut for at se din skabelse! Hvis du ønsker at ændre noget, skal du klikke nulstillet. Du kan lave en kopi af din Bratz af ...

Stylist for modeller SPILLE ►

Stylist for modeller

5
5 af 10 - 4006 stemmer
Spillet
39547
gange

Du er designeren af Bratz dukker. Søg, mikse og matche de mest aktuelle populære mode og stilarter for dem. Skab din egen Bratz magasin! Vælg en Bratz dukke at lege og vælge for hendes bukser, sweatshirts, alle de nyeste mode. Når du er færdig med at klæde dine foretrukne tøj, genererer forsiden af ​​dit eget magasin, skal du klikke på \"GO\" og se resultatet. Sikker på du bruger skaber stor mode.