Gratis Spil

tøj til en Bratz dukke fe

Spillet om Bratz

tøj til en Bratz dukke fe

Tøj til en Bratz dukke fe Bedømmelse: 6/10

tøj til en Bratz dukke fe spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Du er nødt til at klæde sig en af ​​Bratz dukker som en fe i en skov med hendes tøj og vinger på ryggen. For at gøre dette, skal du klikke med musen tøjet du vil have mig til at bære håndleddet og bevæge kroppen af dukken. Vi ser pigen som en magisk feer bor i skoven og har brug for nyt tøj. Har alle det tøj, du måske har brug for der, og korte og lange bukser. Der er nederdele, bluser, skjorter og sko. Også parykker med forskellige frisurer og farver. Endelig farvede vinger på ryggen.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 10775 gange online. Ranking 2123 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 208 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 10775 gange
tøj til en Bratz dukke fe

Spil, hvor du nødt til at klæde en Bratz dukke, der ligner en fe. Det har spidse ører og skæve øjne. Du har alle de elementer, du har brug for at komponere et klædeskab. Der er bukser, skjorter, bluser, nederdele, sko, tasker og alle mode tilbehør, du ønsker. Har vinger farver, som du kan sætte bag hende. Der er smykker som armbånd, halskæder, brocher og andre ting, du kan lide at sætte den smukke pige. Farverige tøj til en karakter, der er en smule magisk.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet tøj til en Bratz dukke fe til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bratz flash spil kaldet tøj til en Bratz dukke fe. Og husk det er et gratis spil kaldet tøj til en Bratz dukke fe, og det er forbundet med Bratz. Vores nye spil tøj til en Bratz dukke fe er et af de bedste spil i Bratz kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet tøj til en Bratz dukke fe, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

tøj til en Bratz dukke fe
TILBAGE

Bratz mest spillede spil

Kysse i Soveværelset SPILLE ►

Kysse i Soveværelset

6
6 af 10 - 13134 stemmer
Spillet
158375
gange

I dette spil, har en Bratz dukke inviteret sin kæreste, og hun vil gøre ud i hendes soveværelse. Prøv at din bedste ven ikke kan se, fordi du er kommet hjem. Til det, du klikker på et medlem af det par til Bratz dukke og hendes kæreste er kysse.

Nyt Udseende for Bratz SPILLE ►

Nyt Udseende for Bratz

4
4 af 10 - 3548 stemmer
Spillet
45714
gange

Pluk Bratz stil, du ønsker at give. Først skal du nødt til at tage shampoo, vaske og tørre dit hår. Klik på fanerne til at give din Bratz Super spektakulære stil. Vælg din frisure, farve og striber. Har din makeup og negle? derefter tilføje nogle tilbehør til kroppen for den sidste finpudsning. Når du kan lide og tror du er perfekt, skal du klikke på knappen Afslut for at se din skabelse! Hvis du ønsker at ændre noget, skal du klikke nulstillet. Du kan lave en kopi af din Bratz af ...

Stylist for modeller SPILLE ►

Stylist for modeller

5
5 af 10 - 4006 stemmer
Spillet
39707
gange

Du er designeren af Bratz dukker. Søg, mikse og matche de mest aktuelle populære mode og stilarter for dem. Skab din egen Bratz magasin! Vælg en Bratz dukke at lege og vælge for hendes bukser, sweatshirts, alle de nyeste mode. Når du er færdig med at klæde dine foretrukne tøj, genererer forsiden af ​​dit eget magasin, skal du klikke på \"GO\" og se resultatet. Sikker på du bruger skaber stor mode.