Gratis Spil

Bratz Dukke i Julen

Spillet om Bratz

Bratz Dukke i Julen

Bratz Dukke i Julen Bedømmelse: 5/10

Bratz Dukke i Julen spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Kan du lide Bratz? Ligesom verden af ​​mode? På Bratz kærlighed jul og er nødt til at være perfekt til ferien. På denne måde spil du nødt til at vælge hver enkelt af de add-ons til vores foretrukne dukke. Du er nødt til at klikke med musen på de enkelte ikoner øverst for at rulle gennem de forskellige elementer, der skal tilpasses. Ændre farven på øjnene. Ændringer smykker. Skift tøj og moderigtigt tøj. Skift sko. Ændringer modetilbehør. Du er nødt til at gøre det den mest elegante.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 14496 gange online. Ranking 1392 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 354 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 14496 gange
Bratz Dukke i Julen

Spil Bratz dukker, hvor du nødt til at gøre dit håndled er den smukkeste og mest elegante på en gåtur i løbet af vinteren. Julen kommer, og sneen falder, det er koldt, så du er nødt til at klæde sig ordentligt for kold med varmt tøj. Du skal vælge din garderobe håndled mellem alt tøj, smykker og tilbehør, du har til din rådighed. De Bratz er nogle dukker, der er blevet meget berømt for sin dedikation til mode og sport med så mange unge mennesker og teenagere har følt sig meget identificeret. De er en samling af dukker, der har deres egen personlighed og stil. Meget dunk med mode og sport.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Bratz Dukke i Julen til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bratz flash spil kaldet Bratz Dukke i Julen. Og husk det er et gratis spil kaldet Bratz Dukke i Julen, og det er forbundet med Bratz. Vores nye spil Bratz Dukke i Julen er et af de bedste spil i Bratz kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Bratz Dukke i Julen, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Bratz Dukke i Julen
TILBAGE

Bratz mest spillede spil

Kysse i Soveværelset SPILLE ►

Kysse i Soveværelset

6
6 af 10 - 13136 stemmer
Spillet
158385
gange

I dette spil, har en Bratz dukke inviteret sin kæreste, og hun vil gøre ud i hendes soveværelse. Prøv at din bedste ven ikke kan se, fordi du er kommet hjem. Til det, du klikker på et medlem af det par til Bratz dukke og hendes kæreste er kysse.

Nyt Udseende for Bratz SPILLE ►

Nyt Udseende for Bratz

4
4 af 10 - 3548 stemmer
Spillet
45727
gange

Pluk Bratz stil, du ønsker at give. Først skal du nødt til at tage shampoo, vaske og tørre dit hår. Klik på fanerne til at give din Bratz Super spektakulære stil. Vælg din frisure, farve og striber. Har din makeup og negle? derefter tilføje nogle tilbehør til kroppen for den sidste finpudsning. Når du kan lide og tror du er perfekt, skal du klikke på knappen Afslut for at se din skabelse! Hvis du ønsker at ændre noget, skal du klikke nulstillet. Du kan lave en kopi af din Bratz af ...

Stylist for modeller SPILLE ►

Stylist for modeller

5
5 af 10 - 4006 stemmer
Spillet
39721
gange

Du er designeren af Bratz dukker. Søg, mikse og matche de mest aktuelle populære mode og stilarter for dem. Skab din egen Bratz magasin! Vælg en Bratz dukke at lege og vælge for hendes bukser, sweatshirts, alle de nyeste mode. Når du er færdig med at klæde dine foretrukne tøj, genererer forsiden af ​​dit eget magasin, skal du klikke på \"GO\" og se resultatet. Sikker på du bruger skaber stor mode.