Gratis Spil

Bratz med stil

Spillet om Bratz

Bratz med stil

Bratz med stil Bedømmelse: 1/10

Bratz med stil spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Nu kan du føle dig som en mode designer med Bratz og deres dress up spil! Den hel masse tøj er at klæde denne dukke som du vil. For at gøre dette, skal du markere det element, som du kan lide og træk den til dukken kroppen til at klæde hende med det. Du kan se en masse tøj, forskellige stilarter, mange slags sko, forskellige frisurer med forskellige hårfarve og et bredt udvalg af tøj og tilbehør. Alt hvad du behøver at klæde din Bratz finde det i denne mode spil.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9724 gange online. Ranking 2449 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 1.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
1

Bedømmelse baseret på 112 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9724 gange
Bratz med stil

Bratz dukker er legetøj, der har mange tilbehør til at tilpasse dine dukker. I dette spil, afspejlede deres interesse i den nyeste mode og de nyeste tøj sæt. Farverne på tøjet er meget lyse og munter, for dig at skabe en munter og meget nice tøj til denne pige. Lad flyve din fantasi og kombinere forskellige tøj for at skabe en unik og moderne stil. Du vil føle sig som en sand professionel styling.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Bratz med stil til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bratz flash spil kaldet Bratz med stil. Og husk det er et gratis spil kaldet Bratz med stil, og det er forbundet med Bratz. Vores nye spil Bratz med stil er et af de bedste spil i Bratz kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Bratz med stil, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Bratz med stil
TILBAGE

Bratz mest spillede spil

Kysse i Soveværelset SPILLE ►

Kysse i Soveværelset

6
6 af 10 - 13136 stemmer
Spillet
158385
gange

I dette spil, har en Bratz dukke inviteret sin kæreste, og hun vil gøre ud i hendes soveværelse. Prøv at din bedste ven ikke kan se, fordi du er kommet hjem. Til det, du klikker på et medlem af det par til Bratz dukke og hendes kæreste er kysse.

Nyt Udseende for Bratz SPILLE ►

Nyt Udseende for Bratz

4
4 af 10 - 3548 stemmer
Spillet
45727
gange

Pluk Bratz stil, du ønsker at give. Først skal du nødt til at tage shampoo, vaske og tørre dit hår. Klik på fanerne til at give din Bratz Super spektakulære stil. Vælg din frisure, farve og striber. Har din makeup og negle? derefter tilføje nogle tilbehør til kroppen for den sidste finpudsning. Når du kan lide og tror du er perfekt, skal du klikke på knappen Afslut for at se din skabelse! Hvis du ønsker at ændre noget, skal du klikke nulstillet. Du kan lave en kopi af din Bratz af ...

Stylist for modeller SPILLE ►

Stylist for modeller

5
5 af 10 - 4006 stemmer
Spillet
39721
gange

Du er designeren af Bratz dukker. Søg, mikse og matche de mest aktuelle populære mode og stilarter for dem. Skab din egen Bratz magasin! Vælg en Bratz dukke at lege og vælge for hendes bukser, sweatshirts, alle de nyeste mode. Når du er færdig med at klæde dine foretrukne tøj, genererer forsiden af ​​dit eget magasin, skal du klikke på \"GO\" og se resultatet. Sikker på du bruger skaber stor mode.