Gratis Spil

Bratz tøj

Spillet om Bratz

Bratz tøj

Bratz tøj Bedømmelse: 5/10

Bratz tøj spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hvis du kan lide Bratz dukker og mode, vil du elske dette spil. Her kan du pynte dit Bratz med tøj og tilbehør, som du kan lide. Hendes skab er fuld af tøj nyeste mode. Vi kan finde forskellige farvede parykker, hæle, nederdele, bukser, jakker, skjorter, tasker, halskæder, osv. Dekorer og kombinerer eksisterende modeller tøj og mere populær denne dukke er den nyeste mode. Kan du lide moderne tøj og mode design verden? Til dette online klæd spil kan du føler at du er en berømt stylist. Vis, at du har en god æstetisk smag og dekorere denne dukke.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9337 gange online. Ranking 2532 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 96 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9337 gange
Bratz tøj

Bratz dukker er en af ​​verdens mest populære dukker. De er produceret af firmaet MGA. De er kendetegnet ved store hoved med øjne og læber makeup. De er dukker, som har mange forskellige modeller af tøj, og en række udskifteligt tilbehør. De er den bedste måde at kombinere tøjet med tilbehør til at skabe moderne og nutidige outfits såsom rigtige piger. Du kan også kam dit hår som du vil.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Bratz tøj til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bratz flash spil kaldet Bratz tøj. Og husk det er et gratis spil kaldet Bratz tøj, og det er forbundet med Bratz. Vores nye spil Bratz tøj er et af de bedste spil i Bratz kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Bratz tøj, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Bratz tøj
TILBAGE

Bratz mest spillede spil

Kysse i Soveværelset SPILLE ►

Kysse i Soveværelset

6
6 af 10 - 13134 stemmer
Spillet
158185
gange

I dette spil, har en Bratz dukke inviteret sin kæreste, og hun vil gøre ud i hendes soveværelse. Prøv at din bedste ven ikke kan se, fordi du er kommet hjem. Til det, du klikker på et medlem af det par til Bratz dukke og hendes kæreste er kysse.

Nyt Udseende for Bratz SPILLE ►

Nyt Udseende for Bratz

4
4 af 10 - 3548 stemmer
Spillet
45547
gange

Pluk Bratz stil, du ønsker at give. Først skal du nødt til at tage shampoo, vaske og tørre dit hår. Klik på fanerne til at give din Bratz Super spektakulære stil. Vælg din frisure, farve og striber. Har din makeup og negle? derefter tilføje nogle tilbehør til kroppen for den sidste finpudsning. Når du kan lide og tror du er perfekt, skal du klikke på knappen Afslut for at se din skabelse! Hvis du ønsker at ændre noget, skal du klikke nulstillet. Du kan lave en kopi af din Bratz af ...

Stylist for modeller SPILLE ►

Stylist for modeller

5
5 af 10 - 4006 stemmer
Spillet
39545
gange

Du er designeren af Bratz dukker. Søg, mikse og matche de mest aktuelle populære mode og stilarter for dem. Skab din egen Bratz magasin! Vælg en Bratz dukke at lege og vælge for hendes bukser, sweatshirts, alle de nyeste mode. Når du er færdig med at klæde dine foretrukne tøj, genererer forsiden af ​​dit eget magasin, skal du klikke på \"GO\" og se resultatet. Sikker på du bruger skaber stor mode.