Gratis Spil

Bratz: Opret en ny stjerne

Spillet om Bratz

Bratz: Opret en ny stjerne

Bratz: Opret en ny stjerne Bedømmelse: 6/10

Bratz: Opret en ny stjerne spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil har du til at klæde en model som en berømt stjerne. Alle sæt kommode er til rådighed for at skabe en model egnet tøj. Hvis du elsker mode dette er dit spil. Du er nødt til at vælge den beklædningsgenstand med musen til venstre og tage kroppen af ​​modellen, så tøjet er lagt på det. Du går hele tiden at se resultatet som det bliver. Har alle former for tøj og tilbehør til hende som sko, bukser, nederdele, bluser, tasker, skjorter, osv. Du kan stoppe ved salonen for at ændre frisure og farve også.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 8620 gange online. Ranking 2509 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 96 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 8620 gange
Bratz: Opret en ny stjerne

Er du en kreativ person? Hvis du elsker mode og styling dette er dit spil. Vi foreslår, at du tror, ​​hele billedet af denne model. Har du en god garderobe for hende, med alt det tøj, du måske har brug for. Har en garderobe af bukser, nederdele, bluser, trøjer, skjorter, sko, tasker, tørklæder og andet tilbehør. Du kan give en session frisør og ændre frisure, frisure og farve, kan du sætte den paryk, du ønsker.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Bratz: Opret en ny stjerne til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bratz flash spil kaldet Bratz: Opret en ny stjerne. Og husk det er et gratis spil kaldet Bratz: Opret en ny stjerne, og det er forbundet med Bratz. Vores nye spil Bratz: Opret en ny stjerne er et af de bedste spil i Bratz kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Bratz: Opret en ny stjerne, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Bratz: Opret en ny stjerne
TILBAGE

Bratz mest spillede spil

Kysse i Soveværelset SPILLE ►

Kysse i Soveværelset

6
6 af 10 - 13134 stemmer
Spillet
158189
gange

I dette spil, har en Bratz dukke inviteret sin kæreste, og hun vil gøre ud i hendes soveværelse. Prøv at din bedste ven ikke kan se, fordi du er kommet hjem. Til det, du klikker på et medlem af det par til Bratz dukke og hendes kæreste er kysse.

Nyt Udseende for Bratz SPILLE ►

Nyt Udseende for Bratz

4
4 af 10 - 3548 stemmer
Spillet
45551
gange

Pluk Bratz stil, du ønsker at give. Først skal du nødt til at tage shampoo, vaske og tørre dit hår. Klik på fanerne til at give din Bratz Super spektakulære stil. Vælg din frisure, farve og striber. Har din makeup og negle? derefter tilføje nogle tilbehør til kroppen for den sidste finpudsning. Når du kan lide og tror du er perfekt, skal du klikke på knappen Afslut for at se din skabelse! Hvis du ønsker at ændre noget, skal du klikke nulstillet. Du kan lave en kopi af din Bratz af ...

Stylist for modeller SPILLE ►

Stylist for modeller

5
5 af 10 - 4006 stemmer
Spillet
39547
gange

Du er designeren af Bratz dukker. Søg, mikse og matche de mest aktuelle populære mode og stilarter for dem. Skab din egen Bratz magasin! Vælg en Bratz dukke at lege og vælge for hendes bukser, sweatshirts, alle de nyeste mode. Når du er færdig med at klæde dine foretrukne tøj, genererer forsiden af ​​dit eget magasin, skal du klikke på \"GO\" og se resultatet. Sikker på du bruger skaber stor mode.