Gratis Spil

Gåture i regnvejr

Spillet om Bratz

Gåture i regnvejr

Gåture i regnvejr Bedømmelse: 4/10

Gåture i regnvejr spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

En original mode spil, hvor du nødt til at klæde sig denne pige til at gå en tur i parken i regnen. Regndråber falder hårdt, men det skal være godt klædt på. Du er nødt til at vælge en perfekt outfit til en tur udendørs på en regnvejrsdag. Du er nødt til at vælge en paraply for hende og gode støvler til at holde det tørt. Så har du skjorter, bukser, trøjer og alle de elementer, der skal moderigtigt klædt. For at sætte tøj, træk og slip på det. Glem ikke paraply og regnfrakke til at holde tørt.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 8667 gange online. Ranking 2607 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 96 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 8667 gange
Gåture i regnvejr

Det fosser. Disse pige har brug for dig til at hjælpe hende vælge den perfekte tøj til en dag som denne. Vælg hendes regnfrakke, paraply og støvler med musen. En regnfuld dag kan være en god dag at gå en tur i parken. Naturen har også megen skønhed i en dag med skyer og vand falder ned fra himlen. De steder, er mere rolig og naturen er på arbejde. Har en model for en tur ned ad gaden med stormen, så du skal vælge det rigtige tøj for hende at gå uden at blive våd. Har farverig paraply og alt det tøj, du har brug for. Har særlige vand sko. Bukser, skjorter og andre ting for at få den vinter garderobe.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Gåture i regnvejr til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bratz flash spil kaldet Gåture i regnvejr. Og husk det er et gratis spil kaldet Gåture i regnvejr, og det er forbundet med Bratz. Vores nye spil Gåture i regnvejr er et af de bedste spil i Bratz kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Gåture i regnvejr, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Gåture i regnvejr
TILBAGE

Bratz mest spillede spil

Kysse i Soveværelset SPILLE ►

Kysse i Soveværelset

6
6 af 10 - 13136 stemmer
Spillet
158385
gange

I dette spil, har en Bratz dukke inviteret sin kæreste, og hun vil gøre ud i hendes soveværelse. Prøv at din bedste ven ikke kan se, fordi du er kommet hjem. Til det, du klikker på et medlem af det par til Bratz dukke og hendes kæreste er kysse.

Nyt Udseende for Bratz SPILLE ►

Nyt Udseende for Bratz

4
4 af 10 - 3548 stemmer
Spillet
45727
gange

Pluk Bratz stil, du ønsker at give. Først skal du nødt til at tage shampoo, vaske og tørre dit hår. Klik på fanerne til at give din Bratz Super spektakulære stil. Vælg din frisure, farve og striber. Har din makeup og negle? derefter tilføje nogle tilbehør til kroppen for den sidste finpudsning. Når du kan lide og tror du er perfekt, skal du klikke på knappen Afslut for at se din skabelse! Hvis du ønsker at ændre noget, skal du klikke nulstillet. Du kan lave en kopi af din Bratz af ...

Stylist for modeller SPILLE ►

Stylist for modeller

5
5 af 10 - 4006 stemmer
Spillet
39721
gange

Du er designeren af Bratz dukker. Søg, mikse og matche de mest aktuelle populære mode og stilarter for dem. Skab din egen Bratz magasin! Vælg en Bratz dukke at lege og vælge for hendes bukser, sweatshirts, alle de nyeste mode. Når du er færdig med at klæde dine foretrukne tøj, genererer forsiden af ​​dit eget magasin, skal du klikke på \"GO\" og se resultatet. Sikker på du bruger skaber stor mode.