Gratis Spil

Bratz med flere Tøj

Spillet om Bratz

Bratz med flere Tøj

Bratz med flere Tøj Bedømmelse: 6/10

Bratz med flere Tøj spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne kjole op spil finder vi en af ​​Bratz dukker, som du kan klæde sig som du vil. For at gøre dette, dine konti med et stort antal af tøj, du kan kombinere som du vil. Dette kan du oprette din egen Bratz dukke. Du kan give din stil til denne dukke, der ligner dig. Du kan ikke kun vælge dit tøj, kan du også ændre hendes frisure og tilføje forskellige tilbehør, der supplerer dit tøj. Hav det sjovt at skabe forskellige stilarter af dressing og gøre nye modetrends med dette spil kjole op disse populære dukker.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 11230 gange online. Ranking 2002 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 140 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 11230 gange
Bratz med flere Tøj

Det vigtigste element i Bratz dukker altid slidt moderne og aktuelle tøj. Disse dukker, der er reelle og altid følge nuværende mode, og har tøj som dem, der bruger unge piger i virkeligheden. I denne mode spil er der en masse forskellige måder at tilpasse din dukke elementer, og du kan oprette din egen outfit med tøj, du vælger. Du kan også kombinere forskellige tilbehør til at tilføje detaljer til din egen outfit.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Bratz med flere Tøj til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bratz flash spil kaldet Bratz med flere Tøj. Og husk det er et gratis spil kaldet Bratz med flere Tøj, og det er forbundet med Bratz. Vores nye spil Bratz med flere Tøj er et af de bedste spil i Bratz kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Bratz med flere Tøj, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Bratz med flere Tøj
TILBAGE

Bratz mest spillede spil

Kysse i Soveværelset SPILLE ►

Kysse i Soveværelset

6
6 af 10 - 13134 stemmer
Spillet
158189
gange

I dette spil, har en Bratz dukke inviteret sin kæreste, og hun vil gøre ud i hendes soveværelse. Prøv at din bedste ven ikke kan se, fordi du er kommet hjem. Til det, du klikker på et medlem af det par til Bratz dukke og hendes kæreste er kysse.

Nyt Udseende for Bratz SPILLE ►

Nyt Udseende for Bratz

4
4 af 10 - 3548 stemmer
Spillet
45551
gange

Pluk Bratz stil, du ønsker at give. Først skal du nødt til at tage shampoo, vaske og tørre dit hår. Klik på fanerne til at give din Bratz Super spektakulære stil. Vælg din frisure, farve og striber. Har din makeup og negle? derefter tilføje nogle tilbehør til kroppen for den sidste finpudsning. Når du kan lide og tror du er perfekt, skal du klikke på knappen Afslut for at se din skabelse! Hvis du ønsker at ændre noget, skal du klikke nulstillet. Du kan lave en kopi af din Bratz af ...

Stylist for modeller SPILLE ►

Stylist for modeller

5
5 af 10 - 4006 stemmer
Spillet
39547
gange

Du er designeren af Bratz dukker. Søg, mikse og matche de mest aktuelle populære mode og stilarter for dem. Skab din egen Bratz magasin! Vælg en Bratz dukke at lege og vælge for hendes bukser, sweatshirts, alle de nyeste mode. Når du er færdig med at klæde dine foretrukne tøj, genererer forsiden af ​​dit eget magasin, skal du klikke på \"GO\" og se resultatet. Sikker på du bruger skaber stor mode.