Gratis Spil

Bratz traditionelle dragter

Spillet om Bratz

Bratz traditionelle dragter

Bratz traditionelle dragter Bedømmelse: 5/10

Bratz traditionelle dragter spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Selv om Bratz dukker altid er klædt i moderne tøj, i dette spil kan du pynte denne Bratz med forskellige outfits i oldtiden. De er sat i forskellige mode seneste kjoler. Nogle af disse traditionelle kjoler er inspireret af mode af den victorianske epoque. I en verden af ​​anime og manga kaldes lolita dukker klædt i denne stil. At klæde denne dukke, træk hvert element på dukken krop. Der er også tasker, sko, parykker og hatte, som du kan kombinere som du vil. Rejs tilbage i tiden med disse sjove tøj oldtiden.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 10770 gange online. Ranking 2045 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 236 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 10770 gange
Bratz traditionelle dragter

Sættene vi ser i dette spil er inspireret af kostumer bar i fortiden, som den victorianske æra. De Bratz er karakteriseret ved kjole med den nyeste mode, men i dette tilfælde kan vi se i perioden tøj. Sådanne tøj og kjoler har stor charme, og dukken er klædt med stor elegance. Kjolerne har lang flyvning og mange ornamenter og detaljer, selv at blive lidt overbelastet, som er en funktion af den gamle måde.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Bratz traditionelle dragter til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bratz flash spil kaldet Bratz traditionelle dragter. Og husk det er et gratis spil kaldet Bratz traditionelle dragter, og det er forbundet med Bratz. Vores nye spil Bratz traditionelle dragter er et af de bedste spil i Bratz kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Bratz traditionelle dragter, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Bratz traditionelle dragter
TILBAGE

Bratz mest spillede spil

Kysse i Soveværelset SPILLE ►

Kysse i Soveværelset

6
6 af 10 - 13134 stemmer
Spillet
158189
gange

I dette spil, har en Bratz dukke inviteret sin kæreste, og hun vil gøre ud i hendes soveværelse. Prøv at din bedste ven ikke kan se, fordi du er kommet hjem. Til det, du klikker på et medlem af det par til Bratz dukke og hendes kæreste er kysse.

Nyt Udseende for Bratz SPILLE ►

Nyt Udseende for Bratz

4
4 af 10 - 3548 stemmer
Spillet
45551
gange

Pluk Bratz stil, du ønsker at give. Først skal du nødt til at tage shampoo, vaske og tørre dit hår. Klik på fanerne til at give din Bratz Super spektakulære stil. Vælg din frisure, farve og striber. Har din makeup og negle? derefter tilføje nogle tilbehør til kroppen for den sidste finpudsning. Når du kan lide og tror du er perfekt, skal du klikke på knappen Afslut for at se din skabelse! Hvis du ønsker at ændre noget, skal du klikke nulstillet. Du kan lave en kopi af din Bratz af ...

Stylist for modeller SPILLE ►

Stylist for modeller

5
5 af 10 - 4006 stemmer
Spillet
39547
gange

Du er designeren af Bratz dukker. Søg, mikse og matche de mest aktuelle populære mode og stilarter for dem. Skab din egen Bratz magasin! Vælg en Bratz dukke at lege og vælge for hendes bukser, sweatshirts, alle de nyeste mode. Når du er færdig med at klæde dine foretrukne tøj, genererer forsiden af ​​dit eget magasin, skal du klikke på \"GO\" og se resultatet. Sikker på du bruger skaber stor mode.