Gratis Spil

Mode Sommer

Spillet om Bratz

Mode Sommer

Mode Sommer Bedømmelse: 5/10

Mode Sommer spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I sommeren vejret er varmt, så du er nødt til at vælge friskere tøj til denne pige. I sommeren Bratz er meget varmt, så du er nødt til at bære let tøj. I dette spil, vil du bruge musen til at klikke på tøjet, og ved at bevæge musen, tøjet fortrænge til kroppen af dukken. Du har dusinvis af stykker tøj at vælge imellem. Du er nødt til at lave et sæt af mode, der er nyttig og smuk til sommer. Bratz dukker er en elsker af mode, så du er nødt til at hjælpe med at få en sommer tøj er meget flot, moderne og tilstrækkelig varme til et par dage, især til at gå til stranden. Sommer mode for nogle varme dage.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 10582 gange online. Ranking 1985 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 234 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 10582 gange
Mode Sommer

Sommer mode spil, hvor du er nødt til at klæde sig hovedpersonen med korte tøj. Det er varmt i spillet, og du er nødt til at gøre en hel garderobe til den model, du har. Vælg en badedragt, halstørklæde, skjorte, hat, sko, smykker, solbriller og alt hvad du kan få brug for en dag på stranden eller poolen. I sommeren kjolen ændre meget, fordi det er meget varmt og tøjet skal tilpasse sig denne situation. Tøj kortere, med færre og lettere stof. En hviledag, du kan tilbringe på stranden eller ved poolen, solbadning eller afslappende.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Mode Sommer til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bratz flash spil kaldet Mode Sommer. Og husk det er et gratis spil kaldet Mode Sommer, og det er forbundet med Bratz. Vores nye spil Mode Sommer er et af de bedste spil i Bratz kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Mode Sommer, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Mode Sommer
TILBAGE

Bratz mest spillede spil

Kysse i Soveværelset SPILLE ►

Kysse i Soveværelset

6
6 af 10 - 13134 stemmer
Spillet
158375
gange

I dette spil, har en Bratz dukke inviteret sin kæreste, og hun vil gøre ud i hendes soveværelse. Prøv at din bedste ven ikke kan se, fordi du er kommet hjem. Til det, du klikker på et medlem af det par til Bratz dukke og hendes kæreste er kysse.

Nyt Udseende for Bratz SPILLE ►

Nyt Udseende for Bratz

4
4 af 10 - 3548 stemmer
Spillet
45714
gange

Pluk Bratz stil, du ønsker at give. Først skal du nødt til at tage shampoo, vaske og tørre dit hår. Klik på fanerne til at give din Bratz Super spektakulære stil. Vælg din frisure, farve og striber. Har din makeup og negle? derefter tilføje nogle tilbehør til kroppen for den sidste finpudsning. Når du kan lide og tror du er perfekt, skal du klikke på knappen Afslut for at se din skabelse! Hvis du ønsker at ændre noget, skal du klikke nulstillet. Du kan lave en kopi af din Bratz af ...

Stylist for modeller SPILLE ►

Stylist for modeller

5
5 af 10 - 4006 stemmer
Spillet
39707
gange

Du er designeren af Bratz dukker. Søg, mikse og matche de mest aktuelle populære mode og stilarter for dem. Skab din egen Bratz magasin! Vælg en Bratz dukke at lege og vælge for hendes bukser, sweatshirts, alle de nyeste mode. Når du er færdig med at klæde dine foretrukne tøj, genererer forsiden af ​​dit eget magasin, skal du klikke på \"GO\" og se resultatet. Sikker på du bruger skaber stor mode.