Gratis Spil

Den Bratz: Tøj & Tilbehør

Spillet om Bratz

Den Bratz: Tøj & Tilbehør

Den Bratz: Tøj & Tilbehør Bedømmelse: 5/10

Den Bratz: Tøj & Tilbehør spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne dukke Bratz har en bred vifte af tøj og tilbehør af alle slags til denne kjole op spil. Øverst kan du se forskellige frisurer, i det centrale område viser tøj og de ​​nyeste outfits. I den nederste del af spillet kan du se en stor samling af sko, ledsaget af de bedste tilbehør som solbriller, halskæder og andre elementer for at fuldføre outfit. Du har alt hvad du behøver at pynte på denne dukke i de mest sjove, aktuelle og moderne tøj! Og den bedste del er, at du har det på din computer, når du ønsker det.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9629 gange online. Ranking 2515 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 100 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9629 gange
Den Bratz: Tøj & Tilbehør

De Bratz er kendetegnet ved meget moderne dukker, der er klædt ud som piger i dag. De ligner de unge piger, der bekymrer sig om deres image og mode. De har altid mange forskellige tøj og en masse tilbehør, som kan udveksles meget nemt. For piger, der elsker mode og spille dukker, vil de elsker Bratz. De er blandt de mest populære og bedst sælgende dukker.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Den Bratz: Tøj & Tilbehør til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bratz flash spil kaldet Den Bratz: Tøj & Tilbehør. Og husk det er et gratis spil kaldet Den Bratz: Tøj & Tilbehør, og det er forbundet med Bratz. Vores nye spil Den Bratz: Tøj & Tilbehør er et af de bedste spil i Bratz kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Den Bratz: Tøj & Tilbehør, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Den Bratz: Tøj & Tilbehør
TILBAGE

Bratz mest spillede spil

Kysse i Soveværelset SPILLE ►

Kysse i Soveværelset

6
6 af 10 - 13134 stemmer
Spillet
158375
gange

I dette spil, har en Bratz dukke inviteret sin kæreste, og hun vil gøre ud i hendes soveværelse. Prøv at din bedste ven ikke kan se, fordi du er kommet hjem. Til det, du klikker på et medlem af det par til Bratz dukke og hendes kæreste er kysse.

Nyt Udseende for Bratz SPILLE ►

Nyt Udseende for Bratz

4
4 af 10 - 3548 stemmer
Spillet
45714
gange

Pluk Bratz stil, du ønsker at give. Først skal du nødt til at tage shampoo, vaske og tørre dit hår. Klik på fanerne til at give din Bratz Super spektakulære stil. Vælg din frisure, farve og striber. Har din makeup og negle? derefter tilføje nogle tilbehør til kroppen for den sidste finpudsning. Når du kan lide og tror du er perfekt, skal du klikke på knappen Afslut for at se din skabelse! Hvis du ønsker at ændre noget, skal du klikke nulstillet. Du kan lave en kopi af din Bratz af ...

Stylist for modeller SPILLE ►

Stylist for modeller

5
5 af 10 - 4006 stemmer
Spillet
39707
gange

Du er designeren af Bratz dukker. Søg, mikse og matche de mest aktuelle populære mode og stilarter for dem. Skab din egen Bratz magasin! Vælg en Bratz dukke at lege og vælge for hendes bukser, sweatshirts, alle de nyeste mode. Når du er færdig med at klæde dine foretrukne tøj, genererer forsiden af ​​dit eget magasin, skal du klikke på \"GO\" og se resultatet. Sikker på du bruger skaber stor mode.