Gratis Spil

Bratz er Perfekt til Jul

Spillet om Bratz

Bratz er Perfekt til Jul

Bratz er Perfekt til Jul Bedømmelse: 6/10

Bratz er Perfekt til Jul spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil er du nødt til at klæde Bratz dukker, der går bedst med julen, ved hjælp af musen. Der er et stort skab fuld af hundredvis af beklædningsgenstande. Du er nødt til at vælge tøj, der vil bære de mest moderne dukker. Du er nødt til at se, at tøj, der kombinerer med. Hvis du er en elsker af mode sikker du elske dette spil. Har den øverste del af skærmen, der sagde nogle ikoner som den type tøj, som du kan vælge. Du er nødt til at gøre det gå til at gå moderne Kombiner denne vinter og jul.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 21163 gange online. Ranking 899 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 596 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 21163 gange
Bratz er Perfekt til Jul

Bratz nyde julen og de ønsker at bære Julemanden tøj. Brug musen til at vælge det tøj, du kan lide, og træk dem til deres kroppe. Mode spil. Spillerne er nødt til at gå ud denne vinter og er nødt til at klæde sig i den mest moderne måde. Du er nødt til at vælge tøj til spillerne. De er de mest berømte og moderne dukker. Der er tusindvis af mulige kombinationer af tøj. Finde tøj, der kombinerer mere, så resultatet er en form for moderne og stilfuld kjole. Gennemse over tøj til alle beklædningsgenstande er af de samme farver. Vores piger bære moderne og stilfuld.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Bratz er Perfekt til Jul til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bratz flash spil kaldet Bratz er Perfekt til Jul. Og husk det er et gratis spil kaldet Bratz er Perfekt til Jul, og det er forbundet med Bratz. Vores nye spil Bratz er Perfekt til Jul er et af de bedste spil i Bratz kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Bratz er Perfekt til Jul, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Bratz er Perfekt til Jul
TILBAGE

Bratz mest spillede spil

Kysse i Soveværelset SPILLE ►

Kysse i Soveværelset

6
6 af 10 - 13134 stemmer
Spillet
158375
gange

I dette spil, har en Bratz dukke inviteret sin kæreste, og hun vil gøre ud i hendes soveværelse. Prøv at din bedste ven ikke kan se, fordi du er kommet hjem. Til det, du klikker på et medlem af det par til Bratz dukke og hendes kæreste er kysse.

Nyt Udseende for Bratz SPILLE ►

Nyt Udseende for Bratz

4
4 af 10 - 3548 stemmer
Spillet
45714
gange

Pluk Bratz stil, du ønsker at give. Først skal du nødt til at tage shampoo, vaske og tørre dit hår. Klik på fanerne til at give din Bratz Super spektakulære stil. Vælg din frisure, farve og striber. Har din makeup og negle? derefter tilføje nogle tilbehør til kroppen for den sidste finpudsning. Når du kan lide og tror du er perfekt, skal du klikke på knappen Afslut for at se din skabelse! Hvis du ønsker at ændre noget, skal du klikke nulstillet. Du kan lave en kopi af din Bratz af ...

Stylist for modeller SPILLE ►

Stylist for modeller

5
5 af 10 - 4006 stemmer
Spillet
39707
gange

Du er designeren af Bratz dukker. Søg, mikse og matche de mest aktuelle populære mode og stilarter for dem. Skab din egen Bratz magasin! Vælg en Bratz dukke at lege og vælge for hendes bukser, sweatshirts, alle de nyeste mode. Når du er færdig med at klæde dine foretrukne tøj, genererer forsiden af ​​dit eget magasin, skal du klikke på \"GO\" og se resultatet. Sikker på du bruger skaber stor mode.