Gratis Spil

Et klassiske pige

Spillet om Bratz

Et klassiske pige

Et klassiske pige Bedømmelse: 6/10

Et klassiske pige spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Ved at flytte musen, du nødt til at klæde Bratz dukker, der giver dig din egen stil. Eje et mønster, du har brug for en dukke, som du sætter det tøj, du kan lide dig. Nødt til at vælge en masse af mode valg for en fornem pige. Du er nødt til at starte med hår, kan du vælge mellem mange frisurer og parykker med forskellige hårfarver. Så er du nødt til at vælge et sæt tøj, du har mange forskellige kjoler, med mange stilarter og farver. Elegant jakkesæt og flere helligdage. Afslut ensemblet med sko, som kan være høje eller lave støvler. Kig på slutresultatet, og start igen for at gøre noget anderledes.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9603 gange online. Ranking 2192 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 148 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9603 gange
Et klassiske pige

En mode spil for Bratz dukker. Har en dukke, der er modellen. Der er en enorm samling af kjoler, og du nødt til at vælge en for hende. Der er røde kjoler, sort, blå og mange andre farver. Nogle er elegant og formel og andre helligdage og moderne. En samling af parykker i alle frisurer, alle hårfarver. Sættet er færdig med handsker, kan du kombinere farver. Og endelig de sko, kan du vælge mellem sko og støvler til piger.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Et klassiske pige til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bratz flash spil kaldet Et klassiske pige. Og husk det er et gratis spil kaldet Et klassiske pige, og det er forbundet med Bratz. Vores nye spil Et klassiske pige er et af de bedste spil i Bratz kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Et klassiske pige, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Et klassiske pige
TILBAGE

Bratz mest spillede spil

Kysse i Soveværelset SPILLE ►

Kysse i Soveværelset

6
6 af 10 - 13134 stemmer
Spillet
158189
gange

I dette spil, har en Bratz dukke inviteret sin kæreste, og hun vil gøre ud i hendes soveværelse. Prøv at din bedste ven ikke kan se, fordi du er kommet hjem. Til det, du klikker på et medlem af det par til Bratz dukke og hendes kæreste er kysse.

Nyt Udseende for Bratz SPILLE ►

Nyt Udseende for Bratz

4
4 af 10 - 3548 stemmer
Spillet
45551
gange

Pluk Bratz stil, du ønsker at give. Først skal du nødt til at tage shampoo, vaske og tørre dit hår. Klik på fanerne til at give din Bratz Super spektakulære stil. Vælg din frisure, farve og striber. Har din makeup og negle? derefter tilføje nogle tilbehør til kroppen for den sidste finpudsning. Når du kan lide og tror du er perfekt, skal du klikke på knappen Afslut for at se din skabelse! Hvis du ønsker at ændre noget, skal du klikke nulstillet. Du kan lave en kopi af din Bratz af ...

Stylist for modeller SPILLE ►

Stylist for modeller

5
5 af 10 - 4006 stemmer
Spillet
39547
gange

Du er designeren af Bratz dukker. Søg, mikse og matche de mest aktuelle populære mode og stilarter for dem. Skab din egen Bratz magasin! Vælg en Bratz dukke at lege og vælge for hendes bukser, sweatshirts, alle de nyeste mode. Når du er færdig med at klæde dine foretrukne tøj, genererer forsiden af ​​dit eget magasin, skal du klikke på \"GO\" og se resultatet. Sikker på du bruger skaber stor mode.