Gratis Spil

Kombiner Farver med Bratz

Spillet om Bratz

Kombiner Farver med Bratz

Kombiner Farver med Bratz Bedømmelse: 4/10

Kombiner Farver med Bratz spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis online spil, har du til at vælge den Bratz pige, du ønsker at have som model. Brug pilene til at ændre tøj, du ønsker hende at bære. Klik på et væv mønster eller en farve, og klik derefter på på hele outfit. Når du er klar, skal du vælge et scenarie, og se hvordan din Bratz model har resulteret. En farve mode spil, er du nødt til at farve tøj, farvekombinationer ser mere moderne og dristige. Hvis du elsker mode, som du brugte til at praktisere mejetærskerens farver i mode. Et sæt af farve din garderobe Bratz-serien hovedperson.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 18721 gange online. Ranking 1050 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 984 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 18721 gange
Kombiner Farver med Bratz

Drej til den sande Bratz designer! Du kan nu endelig vælge tøj du kan lide mest til at dekorere din dukke, hvordan du altid har ønsket. Bliv den sande designer af Bratz! Nu endelig kan du vælge det tøj, du kan lide at dekorere dit håndled, som du altid har ønsket. Vælg først alle tøj, kan du gå og vælge de skjorter, bukser, sko, sokker og alle beklædningsgenstande, der bærer hovedpersonen. Alt tøj ses i sort og hvid, så nu Tilføj farve, så alt er smukkere. Du kan øve så er farveskema. Du har mange nuancer og prints. Trykte stoffer til kostumerne. De mode elskere ved, at farverne skal være konjunktion med hinanden, så du er nødt til at gøre en passende kombination.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Kombiner Farver med Bratz til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bratz flash spil kaldet Kombiner Farver med Bratz. Og husk det er et gratis spil kaldet Kombiner Farver med Bratz, og det er forbundet med Bratz. Vores nye spil Kombiner Farver med Bratz er et af de bedste spil i Bratz kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Kombiner Farver med Bratz, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Kombiner Farver med Bratz
TILBAGE

Bratz mest spillede spil

Kysse i Soveværelset SPILLE ►

Kysse i Soveværelset

6
6 af 10 - 13134 stemmer
Spillet
158375
gange

I dette spil, har en Bratz dukke inviteret sin kæreste, og hun vil gøre ud i hendes soveværelse. Prøv at din bedste ven ikke kan se, fordi du er kommet hjem. Til det, du klikker på et medlem af det par til Bratz dukke og hendes kæreste er kysse.

Nyt Udseende for Bratz SPILLE ►

Nyt Udseende for Bratz

4
4 af 10 - 3548 stemmer
Spillet
45714
gange

Pluk Bratz stil, du ønsker at give. Først skal du nødt til at tage shampoo, vaske og tørre dit hår. Klik på fanerne til at give din Bratz Super spektakulære stil. Vælg din frisure, farve og striber. Har din makeup og negle? derefter tilføje nogle tilbehør til kroppen for den sidste finpudsning. Når du kan lide og tror du er perfekt, skal du klikke på knappen Afslut for at se din skabelse! Hvis du ønsker at ændre noget, skal du klikke nulstillet. Du kan lave en kopi af din Bratz af ...

Stylist for modeller SPILLE ►

Stylist for modeller

5
5 af 10 - 4006 stemmer
Spillet
39707
gange

Du er designeren af Bratz dukker. Søg, mikse og matche de mest aktuelle populære mode og stilarter for dem. Skab din egen Bratz magasin! Vælg en Bratz dukke at lege og vælge for hendes bukser, sweatshirts, alle de nyeste mode. Når du er færdig med at klæde dine foretrukne tøj, genererer forsiden af ​​dit eget magasin, skal du klikke på \"GO\" og se resultatet. Sikker på du bruger skaber stor mode.