Gratis Spil

Navne på Kærlighed

Spillet om Bratz

Navne på Kærlighed

Navne på Kærlighed Bedømmelse: 7/10

Navne på Kærlighed spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Er du forelsket? Tja, hvis du ønsker at vide, om det er den rigtige person, tilbyder vi en lommeregner af kærlighed, du sætte dit navn i et felt og jeres på den anden. Elsker Termometeret vil fortælle, hvordan det vil være dit forhold. Virkelig ønsker at vide, om hi er din Romeo er din ven Bratz Jade og hendes venner vil hjælpe at vide, hvis kærlighed er i luften, eller hvis du glemmer dette forhold. Skriv jeres navne i de relevante felter, og svaret kom i et øjeblik. Har han givet dig godt eller dårlige nyheder?

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 20196 gange online. Ranking 960 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 1060 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 20196 gange
Navne på Kærlighed

Kender du navnet på den person, du elsker? Bratz Lad sige, hvis du er den rette person for dig. Vores piger kan denne berømte dukke samling fortælle dig, hvem den mest passende navn til dig, kun de har magt til at se, hvis navnet på den anden person er kompatibel med dig. Det er lettere dating, fordi vi ved, om kærlighedshistorien kommer til at arbejde eller ej. Et termometer kærlighed i navnene på de to, for at se om du er kompatibelt eller ej. Vær sikker på at lede efter kærligheden og hans navn kun du kender, om dette vil ende i ægteskabet.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Navne på Kærlighed til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bratz flash spil kaldet Navne på Kærlighed. Og husk det er et gratis spil kaldet Navne på Kærlighed, og det er forbundet med Bratz. Vores nye spil Navne på Kærlighed er et af de bedste spil i Bratz kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Navne på Kærlighed, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Navne på Kærlighed
TILBAGE

Bratz mest spillede spil

Kysse i Soveværelset SPILLE ►

Kysse i Soveværelset

6
6 af 10 - 13134 stemmer
Spillet
158189
gange

I dette spil, har en Bratz dukke inviteret sin kæreste, og hun vil gøre ud i hendes soveværelse. Prøv at din bedste ven ikke kan se, fordi du er kommet hjem. Til det, du klikker på et medlem af det par til Bratz dukke og hendes kæreste er kysse.

Nyt Udseende for Bratz SPILLE ►

Nyt Udseende for Bratz

4
4 af 10 - 3548 stemmer
Spillet
45551
gange

Pluk Bratz stil, du ønsker at give. Først skal du nødt til at tage shampoo, vaske og tørre dit hår. Klik på fanerne til at give din Bratz Super spektakulære stil. Vælg din frisure, farve og striber. Har din makeup og negle? derefter tilføje nogle tilbehør til kroppen for den sidste finpudsning. Når du kan lide og tror du er perfekt, skal du klikke på knappen Afslut for at se din skabelse! Hvis du ønsker at ændre noget, skal du klikke nulstillet. Du kan lave en kopi af din Bratz af ...

Stylist for modeller SPILLE ►

Stylist for modeller

5
5 af 10 - 4006 stemmer
Spillet
39547
gange

Du er designeren af Bratz dukker. Søg, mikse og matche de mest aktuelle populære mode og stilarter for dem. Skab din egen Bratz magasin! Vælg en Bratz dukke at lege og vælge for hendes bukser, sweatshirts, alle de nyeste mode. Når du er færdig med at klæde dine foretrukne tøj, genererer forsiden af ​​dit eget magasin, skal du klikke på \"GO\" og se resultatet. Sikker på du bruger skaber stor mode.