Gratis Spil

Hvordan til at klæde Bratz?

Spillet om Bratz

Hvordan til at klæde Bratz?

Hvordan til at klæde Bratz? Bedømmelse: 5/10

Hvordan til at klæde Bratz? spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Du ved, hvordan at klæde Bratz? Hvis du kan lide disse sjove dukker du genkende din garderobe med det samme. Så vi foreslår et spil, hvor du skal huske, at iført en Bratz, og når du kommer til dit soveværelse til at finde alle de tilbehør og det tøj, han var iført. Personerne i Bratz er mode-ikoner, som har gjort deres image og kjole stil berømte og efterlignet af alle pigerne. Hvis du elsker mode, du nødt til at have en god hukommelse for at huske det tøj båret af en person med noget at se, så at se om du finde alle de kostumer.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 22178 gange online. Ranking 854 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 1386 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 22178 gange
Hvordan til at klæde Bratz?

Bratz dukker er Yasmin, Jade, Cloe, Sasha, Burdine, Kirstee, Kaycee, Cameron, Dylan, Eitan, Dana og Fianna. De er ikoner for mode, iført et kostume meget ungdommelig og uformel eget, som er blevet kopieret af millioner af kvinder verden over. I dette spil skal du huske alle de elementer i kostume for en af ​​Bratz, du vælger, vil du se hende med tøj på, og når alle dit tøj distribueres af dit soveværelse, er du nødt til at finde dem alle og sætte dem tilbage, og derefter se, om du du har gjort, er den samme, der førte til begyndelsen. Har du en god hukommelse for tøj? Vælg fra dit soveværelse alle tøjet for at ramt med de rigtige.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Hvordan til at klæde Bratz? til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bratz flash spil kaldet Hvordan til at klæde Bratz?. Og husk det er et gratis spil kaldet Hvordan til at klæde Bratz?, og det er forbundet med Bratz. Vores nye spil Hvordan til at klæde Bratz? er et af de bedste spil i Bratz kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Hvordan til at klæde Bratz?, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Hvordan til at klæde Bratz?
TILBAGE

Bratz mest spillede spil

Kysse i Soveværelset SPILLE ►

Kysse i Soveværelset

6
6 af 10 - 13136 stemmer
Spillet
158385
gange

I dette spil, har en Bratz dukke inviteret sin kæreste, og hun vil gøre ud i hendes soveværelse. Prøv at din bedste ven ikke kan se, fordi du er kommet hjem. Til det, du klikker på et medlem af det par til Bratz dukke og hendes kæreste er kysse.

Nyt Udseende for Bratz SPILLE ►

Nyt Udseende for Bratz

4
4 af 10 - 3548 stemmer
Spillet
45727
gange

Pluk Bratz stil, du ønsker at give. Først skal du nødt til at tage shampoo, vaske og tørre dit hår. Klik på fanerne til at give din Bratz Super spektakulære stil. Vælg din frisure, farve og striber. Har din makeup og negle? derefter tilføje nogle tilbehør til kroppen for den sidste finpudsning. Når du kan lide og tror du er perfekt, skal du klikke på knappen Afslut for at se din skabelse! Hvis du ønsker at ændre noget, skal du klikke nulstillet. Du kan lave en kopi af din Bratz af ...

Stylist for modeller SPILLE ►

Stylist for modeller

5
5 af 10 - 4006 stemmer
Spillet
39721
gange

Du er designeren af Bratz dukker. Søg, mikse og matche de mest aktuelle populære mode og stilarter for dem. Skab din egen Bratz magasin! Vælg en Bratz dukke at lege og vælge for hendes bukser, sweatshirts, alle de nyeste mode. Når du er færdig med at klæde dine foretrukne tøj, genererer forsiden af ​​dit eget magasin, skal du klikke på \"GO\" og se resultatet. Sikker på du bruger skaber stor mode.