Gratis Spil

Stylist for modeller

Spillet om Bratz

Stylist for modeller

Stylist for modeller Bedømmelse: 5/10

Stylist for modeller spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Du er designeren af Bratz dukker. Søg, mikse og matche de mest aktuelle populære mode og stilarter for dem. Skab din egen Bratz magasin! Vælg en Bratz dukke at lege og vælge for hendes bukser, sweatshirts, alle de nyeste mode. Når du er færdig med at klæde dine foretrukne tøj, genererer forsiden af ​​dit eget magasin, skal du klikke på "GO" og se resultatet. Sikker på du bruger skaber stor mode.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 39712 gange online. Ranking 440 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 4006 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 39712 gange
Stylist for modeller

Indstil styling. Du er nødt til at vælge alle tøj, gaver og tilbehør til piger. Gennemse over kjoler en model for hovedpersonen. For «Realiseringen af ​​et Home» at afslutte spillet skal du klikke på knappen Baggrund for at ændre baggrunden af dækslet og tilføje en overskrift og en erklæring ligesom de berømtheder! Udskriv denne magasin eller maile den til en ven. Du kan lave endeløse kombinationer af mode og udskrive alle resultater for at se, hvilken model du bedst kan lide mode.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Stylist for modeller til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bratz flash spil kaldet Stylist for modeller. Og husk det er et gratis spil kaldet Stylist for modeller, og det er forbundet med Bratz. Vores nye spil Stylist for modeller er et af de bedste spil i Bratz kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Stylist for modeller, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Stylist for modeller
TILBAGE

Bratz mest spillede spil

Kysse i Soveværelset SPILLE ►

Kysse i Soveværelset

6
6 af 10 - 13134 stemmer
Spillet
158379
gange

I dette spil, har en Bratz dukke inviteret sin kæreste, og hun vil gøre ud i hendes soveværelse. Prøv at din bedste ven ikke kan se, fordi du er kommet hjem. Til det, du klikker på et medlem af det par til Bratz dukke og hendes kæreste er kysse.

Nyt Udseende for Bratz SPILLE ►

Nyt Udseende for Bratz

4
4 af 10 - 3548 stemmer
Spillet
45719
gange

Pluk Bratz stil, du ønsker at give. Først skal du nødt til at tage shampoo, vaske og tørre dit hår. Klik på fanerne til at give din Bratz Super spektakulære stil. Vælg din frisure, farve og striber. Har din makeup og negle? derefter tilføje nogle tilbehør til kroppen for den sidste finpudsning. Når du kan lide og tror du er perfekt, skal du klikke på knappen Afslut for at se din skabelse! Hvis du ønsker at ændre noget, skal du klikke nulstillet. Du kan lave en kopi af din Bratz af ...

kjole en Bratz dukke SPILLE ►

Kjole en Bratz dukke

3
3 af 10 - 2666 stemmer
Spillet
38974
gange

I dette spil er du nødt til at vælge en af ​​de tre Bratz dukker til rådighed med din mus til at klæde moderigtigt med alt det tøj inde i julen pakker. For at gøre dette, skal du klikke på de gaver pakker på siden, med musen, er du på den rigtige side af håndleddet og gå med at bære tøj, du synes, ved at klikke med musen er sat på modellen. Du er nødt til at lave et sæt, der er original og kolorist for hver af modellerne. Du kan gentage spillet så mange gange, du øn ...