Gratis Spil

Nyt Udseende for Bratz

Spillet om Bratz

Nyt Udseende for Bratz

Nyt Udseende for Bratz Bedømmelse: 4/10

Nyt Udseende for Bratz spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Pluk Bratz stil, du ønsker at give. Først skal du nødt til at tage shampoo, vaske og tørre dit hår. Klik på fanerne til at give din Bratz Super spektakulære stil. Vælg din frisure, farve og striber. Har din makeup og negle? derefter tilføje nogle tilbehør til kroppen for den sidste finpudsning. Når du kan lide og tror du er perfekt, skal du klikke på knappen Afslut for at se din skabelse! Hvis du ønsker at ændre noget, skal du klikke nulstillet. Du kan lave en kopi af din Bratz af printeren.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 45714 gange online. Ranking 365 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 3548 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 45714 gange
Nyt Udseende for Bratz

Spil sætte Bratz mode dukker har de fire mest berømte, så vælg din favorit og gøre det en smukkere pige. Først vælger du håndled og derefter gå videre til styling dit hår, vaske hendes hår først med shampoo, brusebad vand og tør det. Derfra gik vi til form og farve. Vi kan lægge makeup på øjne, ansigt og læber. Alle af et komplet sæt af makeup på hånden til at bære makeup, meget godt. Du har mange muligheder, mulighederne er mange, så jeg vil være i stand til at spille alle de timer, du ønsker, og til sidst sender resultatet på papir gennem printeren for at have det som en model.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Nyt Udseende for Bratz til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bratz flash spil kaldet Nyt Udseende for Bratz. Og husk det er et gratis spil kaldet Nyt Udseende for Bratz, og det er forbundet med Bratz. Vores nye spil Nyt Udseende for Bratz er et af de bedste spil i Bratz kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Nyt Udseende for Bratz, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Nyt Udseende for Bratz
TILBAGE

Bratz mest spillede spil

Kysse i Soveværelset SPILLE ►

Kysse i Soveværelset

6
6 af 10 - 13134 stemmer
Spillet
158375
gange

I dette spil, har en Bratz dukke inviteret sin kæreste, og hun vil gøre ud i hendes soveværelse. Prøv at din bedste ven ikke kan se, fordi du er kommet hjem. Til det, du klikker på et medlem af det par til Bratz dukke og hendes kæreste er kysse.

Stylist for modeller SPILLE ►

Stylist for modeller

5
5 af 10 - 4006 stemmer
Spillet
39707
gange

Du er designeren af Bratz dukker. Søg, mikse og matche de mest aktuelle populære mode og stilarter for dem. Skab din egen Bratz magasin! Vælg en Bratz dukke at lege og vælge for hendes bukser, sweatshirts, alle de nyeste mode. Når du er færdig med at klæde dine foretrukne tøj, genererer forsiden af ​​dit eget magasin, skal du klikke på \"GO\" og se resultatet. Sikker på du bruger skaber stor mode.

kjole en Bratz dukke SPILLE ►

Kjole en Bratz dukke

3
3 af 10 - 2666 stemmer
Spillet
38971
gange

I dette spil er du nødt til at vælge en af ​​de tre Bratz dukker til rådighed med din mus til at klæde moderigtigt med alt det tøj inde i julen pakker. For at gøre dette, skal du klikke på de gaver pakker på siden, med musen, er du på den rigtige side af håndleddet og gå med at bære tøj, du synes, ved at klikke med musen er sat på modellen. Du er nødt til at lave et sæt, der er original og kolorist for hver af modellerne. Du kan gentage spillet så mange gange, du øn ...