Gratis Spil

Juster Juveler

Spillet om Bratz

Juster Juveler

Juster Juveler Bedømmelse: 6/10

Juster Juveler spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Justerer juveler i dette spil for point. Klik på to juveler, der er tæt på at udveksle i stedet. Når tre eller flere identiske, er sammen i en række eller kolonne, de forsvinder, og du optjener point. De mere identiske genstande har en linje, jo flere point du får deres forsvinden. Pyramiden er den ur, der spilletid. Spillet slutter, når alle de juveler forsvinde. Kom til de fire Bratz dukker ansigt for at vinde spillet. På Bratz elsker smykker, gør så linjer af diamanter i forskellige størrelser for at vinde.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 26313 gange online. Ranking 690 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 1586 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 26313 gange
Juster Juveler

Bejeweled, hvor du nødt til at gøre rækker af identiske elementer, såsom diamanter. Har smykker og ædelstene i forskellige størrelser. Du er nødt til at sætte i række tre diamanter ens, kan have mere end tre og de ​​større flere point får du til at forsvinde. Spillet har til formål at gøre så mange rækker som muligt i den tid, du har givet. Det er et spil af intelligens og evne til hurtigt at finde de muligheder, du har på skærmen mellem alle elementerne. Hvis du elsker smykker, diamanter og ædelstene er dette spil, du vil kunne lide.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Juster Juveler til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bratz flash spil kaldet Juster Juveler. Og husk det er et gratis spil kaldet Juster Juveler, og det er forbundet med Bratz. Vores nye spil Juster Juveler er et af de bedste spil i Bratz kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Juster Juveler, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Juster Juveler
TILBAGE

Bratz mest spillede spil

Kysse i Soveværelset SPILLE ►

Kysse i Soveværelset

6
6 af 10 - 13134 stemmer
Spillet
158189
gange

I dette spil, har en Bratz dukke inviteret sin kæreste, og hun vil gøre ud i hendes soveværelse. Prøv at din bedste ven ikke kan se, fordi du er kommet hjem. Til det, du klikker på et medlem af det par til Bratz dukke og hendes kæreste er kysse.

Nyt Udseende for Bratz SPILLE ►

Nyt Udseende for Bratz

4
4 af 10 - 3548 stemmer
Spillet
45551
gange

Pluk Bratz stil, du ønsker at give. Først skal du nødt til at tage shampoo, vaske og tørre dit hår. Klik på fanerne til at give din Bratz Super spektakulære stil. Vælg din frisure, farve og striber. Har din makeup og negle? derefter tilføje nogle tilbehør til kroppen for den sidste finpudsning. Når du kan lide og tror du er perfekt, skal du klikke på knappen Afslut for at se din skabelse! Hvis du ønsker at ændre noget, skal du klikke nulstillet. Du kan lave en kopi af din Bratz af ...

Stylist for modeller SPILLE ►

Stylist for modeller

5
5 af 10 - 4006 stemmer
Spillet
39547
gange

Du er designeren af Bratz dukker. Søg, mikse og matche de mest aktuelle populære mode og stilarter for dem. Skab din egen Bratz magasin! Vælg en Bratz dukke at lege og vælge for hendes bukser, sweatshirts, alle de nyeste mode. Når du er færdig med at klæde dine foretrukne tøj, genererer forsiden af ​​dit eget magasin, skal du klikke på \"GO\" og se resultatet. Sikker på du bruger skaber stor mode.