Gratis Spil

Skateboardring med Bratz

Spillet om Bratz

Skateboardring med Bratz

Skateboardring med Bratz Bedømmelse: 5/10

Skateboardring med Bratz spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Klar til at skate som en stjerne? Vælg din musik, oprette din rutine og være den næste mester skøjteløb Bratz! Vælg din musik, for at gøre en god præstation, du har brug for en stor musik, skal du klikke på Bratz musik, du ønsker at skate, og tryk fortsætte. Opret din rutine, skal du klikke på knapperne frem og tilbage og se de øvelser, som du kan vælge. Når du vælger den kombination, du bedst kan lide, træk og slip i hver af boksene tomme, og indeholde alle de motion og flytte til den næste skærm vil du se hele året i konkurrencen, før dommerne score dig. Held og lykke!

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 37288 gange online. Ranking 473 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 3518 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 37288 gange
Skateboardring med Bratz

De Bratz er en samling af dukker, der er meget berømt blandt piger, har en række værdier som mode og sport. I dette spil har vi en Bratz dukke er en skater, og du er hans træner. En dukke atlet, der praktiserer skøjteløb, at alle Bratz Meget gerne sport og gøre meget godt. Nu kan du spille med det og har konkurrence dommere giver topkarakter. Vælg hver af de øvelser vil gøre i konkurrencen og gøre denne handling er publikum favorit og dommere.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Skateboardring med Bratz til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bratz flash spil kaldet Skateboardring med Bratz. Og husk det er et gratis spil kaldet Skateboardring med Bratz, og det er forbundet med Bratz. Vores nye spil Skateboardring med Bratz er et af de bedste spil i Bratz kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Skateboardring med Bratz, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Skateboardring med Bratz
TILBAGE

Bratz mest spillede spil

Kysse i Soveværelset SPILLE ►

Kysse i Soveværelset

6
6 af 10 - 13134 stemmer
Spillet
158375
gange

I dette spil, har en Bratz dukke inviteret sin kæreste, og hun vil gøre ud i hendes soveværelse. Prøv at din bedste ven ikke kan se, fordi du er kommet hjem. Til det, du klikker på et medlem af det par til Bratz dukke og hendes kæreste er kysse.

Nyt Udseende for Bratz SPILLE ►

Nyt Udseende for Bratz

4
4 af 10 - 3548 stemmer
Spillet
45714
gange

Pluk Bratz stil, du ønsker at give. Først skal du nødt til at tage shampoo, vaske og tørre dit hår. Klik på fanerne til at give din Bratz Super spektakulære stil. Vælg din frisure, farve og striber. Har din makeup og negle? derefter tilføje nogle tilbehør til kroppen for den sidste finpudsning. Når du kan lide og tror du er perfekt, skal du klikke på knappen Afslut for at se din skabelse! Hvis du ønsker at ændre noget, skal du klikke nulstillet. Du kan lave en kopi af din Bratz af ...

Stylist for modeller SPILLE ►

Stylist for modeller

5
5 af 10 - 4006 stemmer
Spillet
39707
gange

Du er designeren af Bratz dukker. Søg, mikse og matche de mest aktuelle populære mode og stilarter for dem. Skab din egen Bratz magasin! Vælg en Bratz dukke at lege og vælge for hendes bukser, sweatshirts, alle de nyeste mode. Når du er færdig med at klæde dine foretrukne tøj, genererer forsiden af ​​dit eget magasin, skal du klikke på \"GO\" og se resultatet. Sikker på du bruger skaber stor mode.