Gratis Spil

Fyldes op til dukker Bratz

Spillet om Bratz

Fyldes op til dukker Bratz

Fyldes op til dukker Bratz Bedømmelse: 5/10

Fyldes op til dukker Bratz spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Bratz dukker er iført en masse fyldes op, de er meget moderne piger, der kan lide at se cool, hjælpe pigen til at bære en original fyldes op og smykker. Vi har et ansigt af en Bratz dukke, som du nødt til at tilføje makeup og armbånd og halskæder. For at gennemføre hver enkelt post, hvad du gør med musen bevægelse. En simpel mode spil, hvor mit maleri hudfarve, øjne, læber, og derefter fuldføre sættet med alle de smykker, du ønsker. Er du en smykkeskrin med armbånd, halskæder eller øreringe. En moderne pige, der ønsker at være smuk.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9714 gange online. Ranking 2275 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 192 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9714 gange
Fyldes op til dukker Bratz

Spil Bratz dukker, der kan lide fyldes op, en pige, der gør du model, og du er nødt til at anvende alle de fyldes op, du ønsker. Du er nødt til at gå male hvert element af ansigtet, såsom hud, øjne eller læber. Så har du alt tilbehør til at klæde pigen, ligesom juveler. Det er en aktivitet for dem, der elsker en verden af ​​mode og detaljer. I mode, detaljerne er de vigtigste, og dette spil er ansvarlig for at bemærke, at.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Fyldes op til dukker Bratz til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bratz flash spil kaldet Fyldes op til dukker Bratz. Og husk det er et gratis spil kaldet Fyldes op til dukker Bratz, og det er forbundet med Bratz. Vores nye spil Fyldes op til dukker Bratz er et af de bedste spil i Bratz kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Fyldes op til dukker Bratz, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Fyldes op til dukker Bratz
TILBAGE

Bratz mest spillede spil

Kysse i Soveværelset SPILLE ►

Kysse i Soveværelset

6
6 af 10 - 13134 stemmer
Spillet
158379
gange

I dette spil, har en Bratz dukke inviteret sin kæreste, og hun vil gøre ud i hendes soveværelse. Prøv at din bedste ven ikke kan se, fordi du er kommet hjem. Til det, du klikker på et medlem af det par til Bratz dukke og hendes kæreste er kysse.

Nyt Udseende for Bratz SPILLE ►

Nyt Udseende for Bratz

4
4 af 10 - 3548 stemmer
Spillet
45719
gange

Pluk Bratz stil, du ønsker at give. Først skal du nødt til at tage shampoo, vaske og tørre dit hår. Klik på fanerne til at give din Bratz Super spektakulære stil. Vælg din frisure, farve og striber. Har din makeup og negle? derefter tilføje nogle tilbehør til kroppen for den sidste finpudsning. Når du kan lide og tror du er perfekt, skal du klikke på knappen Afslut for at se din skabelse! Hvis du ønsker at ændre noget, skal du klikke nulstillet. Du kan lave en kopi af din Bratz af ...

Stylist for modeller SPILLE ►

Stylist for modeller

5
5 af 10 - 4006 stemmer
Spillet
39712
gange

Du er designeren af Bratz dukker. Søg, mikse og matche de mest aktuelle populære mode og stilarter for dem. Skab din egen Bratz magasin! Vælg en Bratz dukke at lege og vælge for hendes bukser, sweatshirts, alle de nyeste mode. Når du er færdig med at klæde dine foretrukne tøj, genererer forsiden af ​​dit eget magasin, skal du klikke på \"GO\" og se resultatet. Sikker på du bruger skaber stor mode.