Gratis Spil

pynte en Bratz

Spillet om Bratz

pynte en Bratz

Pynte en Bratz Bedømmelse: 5/10

pynte en Bratz spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Indtast Bratz dukke omklædningsrummet og vælg tøj, der sætter. I hendes garderobe, vil du finde forskellige modeller af bukser, nederdele, bluser, toppe, skjorter, kjoler, sko, støvler og sandaler. Der er også tusindvis af tilbehør, der pryder udseendet af din dukke. Du kan klæde til en fest, elegant, afslappet, sporty eller komfortabel. At klæde denne dukke, skal du vælge det tøj, du kan lide, og træk dem til dukken krop. Denne måde kan du give det en frisk og moderne stil, endda ændre frisure og hårfarve. Hvordan går det hen iført vores Bratz i dag?

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9730 gange online. Ranking 2450 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 96 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9730 gange
pynte en Bratz

I online kjole op spil, du kan føle sig som en rigtig stylist. I dem, skal du bruge dine ideer om mode og vise, at de har en god smag til at kombinere forskellige beklædningsgenstande. Du skal også vælge det tilbehør, der bedst tilbage med resten af outfit, du vælger. Mode er i konstant forandring, og altid komme nye klæder, der bliver meget populær hurtigt. Der er også andre tøj folk bærer ikke længere, og når det sker, siger, er forældet.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet pynte en Bratz til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bratz flash spil kaldet pynte en Bratz. Og husk det er et gratis spil kaldet pynte en Bratz, og det er forbundet med Bratz. Vores nye spil pynte en Bratz er et af de bedste spil i Bratz kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet pynte en Bratz, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

pynte en Bratz
TILBAGE

Bratz mest spillede spil

Kysse i Soveværelset SPILLE ►

Kysse i Soveværelset

6
6 af 10 - 13134 stemmer
Spillet
158189
gange

I dette spil, har en Bratz dukke inviteret sin kæreste, og hun vil gøre ud i hendes soveværelse. Prøv at din bedste ven ikke kan se, fordi du er kommet hjem. Til det, du klikker på et medlem af det par til Bratz dukke og hendes kæreste er kysse.

Nyt Udseende for Bratz SPILLE ►

Nyt Udseende for Bratz

4
4 af 10 - 3548 stemmer
Spillet
45551
gange

Pluk Bratz stil, du ønsker at give. Først skal du nødt til at tage shampoo, vaske og tørre dit hår. Klik på fanerne til at give din Bratz Super spektakulære stil. Vælg din frisure, farve og striber. Har din makeup og negle? derefter tilføje nogle tilbehør til kroppen for den sidste finpudsning. Når du kan lide og tror du er perfekt, skal du klikke på knappen Afslut for at se din skabelse! Hvis du ønsker at ændre noget, skal du klikke nulstillet. Du kan lave en kopi af din Bratz af ...

Stylist for modeller SPILLE ►

Stylist for modeller

5
5 af 10 - 4006 stemmer
Spillet
39547
gange

Du er designeren af Bratz dukker. Søg, mikse og matche de mest aktuelle populære mode og stilarter for dem. Skab din egen Bratz magasin! Vælg en Bratz dukke at lege og vælge for hendes bukser, sweatshirts, alle de nyeste mode. Når du er færdig med at klæde dine foretrukne tøj, genererer forsiden af ​​dit eget magasin, skal du klikke på \"GO\" og se resultatet. Sikker på du bruger skaber stor mode.