Gratis Spil

tilbehør til dukker Bratz

Spillet om Bratz

tilbehør til dukker Bratz

Tilbehør til dukker Bratz Bedømmelse: 5/10

tilbehør til dukker Bratz spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Ved hjælp af musen, er du nødt til at klæde dukken du har som en model til højre på skærmen, skal du trække paryk og støvler til at matche farver. Klik først på hår og støvler ved at bevæge musen, du bære at dukke krop. Det er en simpel aktivitet, der straks se resultatet som er. Parykker har tre farver grøn, rød og lilla og støvler i samme farve. Du er nødt til at gøre farvekombinationer selvom du kan blande farver eller sætte den samme i de støvler og paryk.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 16598 gange online. Ranking 1235 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 508 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 16598 gange
tilbehør til dukker Bratz

Game of Bratz dukker. Mattel dukker, kaldet Dana, Sasha og Phoebe. I denne mode spil, du nødt til at klæde dukken i støvler og en paryk. Du har tre farver af parykker at vælge imellem rød, grøn eller lilla farve. Har høje støvler i de samme tre farver. Du kan sætte dukke tøj til at gøre det samme farve eller forskellige farvekombinationer. Spil til at lære at koordinere farverne på mode. Med begrænsede muligheder for at spille, men sjovt for fashionistas.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet tilbehør til dukker Bratz til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bratz flash spil kaldet tilbehør til dukker Bratz. Og husk det er et gratis spil kaldet tilbehør til dukker Bratz, og det er forbundet med Bratz. Vores nye spil tilbehør til dukker Bratz er et af de bedste spil i Bratz kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet tilbehør til dukker Bratz, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

tilbehør til dukker Bratz
TILBAGE

Bratz mest spillede spil

Kysse i Soveværelset SPILLE ►

Kysse i Soveværelset

6
6 af 10 - 13134 stemmer
Spillet
158189
gange

I dette spil, har en Bratz dukke inviteret sin kæreste, og hun vil gøre ud i hendes soveværelse. Prøv at din bedste ven ikke kan se, fordi du er kommet hjem. Til det, du klikker på et medlem af det par til Bratz dukke og hendes kæreste er kysse.

Nyt Udseende for Bratz SPILLE ►

Nyt Udseende for Bratz

4
4 af 10 - 3548 stemmer
Spillet
45551
gange

Pluk Bratz stil, du ønsker at give. Først skal du nødt til at tage shampoo, vaske og tørre dit hår. Klik på fanerne til at give din Bratz Super spektakulære stil. Vælg din frisure, farve og striber. Har din makeup og negle? derefter tilføje nogle tilbehør til kroppen for den sidste finpudsning. Når du kan lide og tror du er perfekt, skal du klikke på knappen Afslut for at se din skabelse! Hvis du ønsker at ændre noget, skal du klikke nulstillet. Du kan lave en kopi af din Bratz af ...

Stylist for modeller SPILLE ►

Stylist for modeller

5
5 af 10 - 4006 stemmer
Spillet
39547
gange

Du er designeren af Bratz dukker. Søg, mikse og matche de mest aktuelle populære mode og stilarter for dem. Skab din egen Bratz magasin! Vælg en Bratz dukke at lege og vælge for hendes bukser, sweatshirts, alle de nyeste mode. Når du er færdig med at klæde dine foretrukne tøj, genererer forsiden af ​​dit eget magasin, skal du klikke på \"GO\" og se resultatet. Sikker på du bruger skaber stor mode.