Gratis Spil

Disney-prinsesser i et puslespil af julen

Spillet om Disney

Disney-prinsesser i et puslespil af julen

Disney-prinsesser i et puslespil af julen Bedømmelse: 6/10

Disney-prinsesser i et puslespil af julen spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil er du nødt til at gøre et puslespil, stykke for stykke, et billede, der viser Disney prinsesser. Har alle hovedpersonerne i filmene baseret på historier om Disney. For at gøre det puslespil, du er nødt til at klikke og trække brikkerne til at passe, ved hjælp af musen. Hvis du vil rotere brikkerne ved hjælp af bar tastaturet, piletasterne eller musehjulet. Vend stykkerne og leder efter sin plads i billedet for at fuldføre. Målet er at vende tilbage til at se den fulde oprindelige billede.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 25516 gange online. Ranking 675 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 2452 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 25516 gange
Disney-prinsesser i et puslespil af julen

Dette er et puslespil med de mest berømte prinsesser fra Disney: Snehvide, Askepot, Ariel, jasmin, Tornerose og Belle optrådt på en rød baggrund indrammet med kristtjørn, røde snørebånd og sne flager. De er klar til at fejre jul. Brug mellemrumstasten eller musehjulet til at rotere puslespilsbrikker. Disney Puzzle. Du er nødt til at gøre et puslespil af et billede, hvor vi ser alle Disney prinsesser. Vi har stjernerne i Disney film som Tornerose, Askepot, Den Lille Havfrue, Belle fra Skønheden og Udyret, Aladdin og Jasmin hvid. Mest interessant og modig sammen i a julen scene piger. Alle er klædt på til den kolde vinter sne. Rummet har en juledekoration. En dejlig jul spil at have en god tid med en anderledes og sjov aktivitet. Gør gåder hjælper den psykologiske udvikling af individer såvel som underholder.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Disney-prinsesser i et puslespil af julen til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Disney flash spil kaldet Disney-prinsesser i et puslespil af julen. Og husk det er et gratis spil kaldet Disney-prinsesser i et puslespil af julen, og det er forbundet med Disney. Vores nye spil Disney-prinsesser i et puslespil af julen er et af de bedste spil i Disney kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Disney-prinsesser i et puslespil af julen, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Disney-prinsesser i et puslespil af julen
TILBAGE

Disney mest spillede spil

Farver til Lynet McQueen SPILLE ►

Farver til Lynet McQueen

7
7 af 10 - 218634 stemmer
Spillet
1522277
gange

I dette spil kan du farve hovedpersonen i Pixar -film, Cars, Lynet McQueen og ved siden af ​​kan du sætte det tegn, du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan ændre hjulene af bilen og farven på lakken. Også vælge, hvem der optræder i spillet med den hovedperson i Disney og Pixar film Cars. Nogle eventyr levede for et par biler, der har liv og om venskab og mod. En racerbil rød farve tabt i en lille by med sjove biler.

Cars Scene Maker SPILLE ►

Cars Scene Maker

5
5 af 10 - 150524 stemmer
Spillet
1469732
gange

I dette spil kan du tilpasse hovedperson i Disney-filmen Cars, Lightning McQueen, kan du male det den farve du ønsker, og gøre det se bedre ud på vejen.

Lille Kylling Kører SPILLE ►

Lille Kylling Kører

4
4 af 10 - 96072 stemmer
Spillet
632768
gange

Han er ubesvarede bussen igen, og medmindre du hjælpe ham, han vil være for sent til skole. Brug din piletasterne direkte Kylling gennem Oakey Oaks. Watch out for forhindringer på vejen. Dit mål er at reas skolen før tiden løber ud! Du skal undgå bilerne, brand brandstuds, krakket fortovet, bugglegum, olie puddles og sprinkler. Brug skateboard til at gå hurtigere, men holde sig til vejene. At komme i gang skateboard, skal du trykke på mellemrumstasten. Der er tid frezzer at fryser det ...