Gratis Spil

Drage 3D

Spillet om drage

Drage 3d

Drage 3D Bedømmelse: 6/10

Drage 3d spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette gratis på linje spil er en genial 3D action spil, hvor du kan flyve, spytte ild og forsøge at undvige de hindringer. Meget atmosfærisk. Bliv en drage og flyve gennem denne fantastiske 3D fantasy verden. Dette spil giver dig kontrol over Salamond, en brand vejrtrækning drage. Flyv på tværs af kontinentet og besejre de gamle bæster, der strejfer jorden.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 10962 gange online. Ranking 1840 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 344 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 10962 gange
Drage 3D

Du vil indgå en mystisk verden fuld af fare. Du er en flyvende drage, der kæmper mod de onde kræfter. Flyt med musen og hold knappen for at kaste ild. Nogle objekter kan tages ved blot at gå gennem dem.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Drage 3D til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Drage flash spil kaldet Drage 3D. Og husk det er et gratis spil kaldet Drage 3D, og det er forbundet med Drage. Vores nye spil Drage 3D er et af de bedste spil i Drage kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Drage 3D, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Drage 3D
TILBAGE

Drage mest spillede spil

Vejen for Dragen SPILLE ►

Vejen for dragen

6
6 af 10 - 3792 stemmer
Spillet
48401
gange

I dette spil er du en drage, og du er nødt til at race i den hurtigste tid muligt, men pas på de farer, der er på vej. Du bruger piletasterne til at fortrænge, og den plads til at hoppe.

Destructoren Dragen SPILLE ►

Destructoren dragen

6
6 af 10 - 2388 stemmer
Spillet
48170
gange

I dette spil, er du den eneste dragen og er nødt til at skabe ildkugler at ødelægge tårne og kontrolcentre. Du bruger piletasterne eller bogstaverne W (op), A (til venstre), S (til ned) og D (til højre) til at fortrænge og venstre mus for at angribe.

Dragerne og Bueskytter SPILLE ►

Dragerne og bueskytter

5
5 af 10 - 1518 stemmer
Spillet
43589
gange

I dette spil er du en drage, og du skal fange ekstra obligationer, dræbe bueskytter Det kan dræbe dig med pile, der er skudt af bueskytter og smide fange kløfterne Dette ildkugler at dræbe dig. Du bevæger musen til at fortrænge og du trykker på venstre museknap for at dræbe bueskytter.