Gratis Spil

Drage Dreng

Spillet om drage

Drage dreng

Drage Dreng Bedømmelse: 5/10

Drage dreng spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linie spil du nødt til at administrere en gruppe af eventyrere, med en troldmand og en kriger, og rejser rundt omkring i verden, der kæmper mod forskellige monstre og fjender.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9631 gange online. Ranking 2088 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 140 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9631 gange
Drage Dreng

rpg, rollespil, eventyr, eventyr spil,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Drage Dreng til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Drage flash spil kaldet Drage Dreng. Og husk det er et gratis spil kaldet Drage Dreng, og det er forbundet med Drage. Vores nye spil Drage Dreng er et af de bedste spil i Drage kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Drage Dreng, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Drage Dreng
TILBAGE

Drage mest spillede spil

Vejen for Dragen SPILLE ►

Vejen for dragen

6
6 af 10 - 3792 stemmer
Spillet
48529
gange

I dette spil er du en drage, og du er nødt til at race i den hurtigste tid muligt, men pas på de farer, der er på vej. Du bruger piletasterne til at fortrænge, og den plads til at hoppe.

Destructoren Dragen SPILLE ►

Destructoren dragen

6
6 af 10 - 2388 stemmer
Spillet
48314
gange

I dette spil, er du den eneste dragen og er nødt til at skabe ildkugler at ødelægge tårne og kontrolcentre. Du bruger piletasterne eller bogstaverne W (op), A (til venstre), S (til ned) og D (til højre) til at fortrænge og venstre mus for at angribe.

Dragerne og Bueskytter SPILLE ►

Dragerne og bueskytter

5
5 af 10 - 1518 stemmer
Spillet
43754
gange

I dette spil er du en drage, og du skal fange ekstra obligationer, dræbe bueskytter Det kan dræbe dig med pile, der er skudt af bueskytter og smide fange kløfterne Dette ildkugler at dræbe dig. Du bevæger musen til at fortrænge og du trykker på venstre museknap for at dræbe bueskytter.