Gratis Spil

Drage Flugt

Spillet om drage

Drage flugt

Drage Flugt Bedømmelse: 5/10

Drage flugt spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hjælp dragen undslippe ahorn verden. Han er syg af at være et kæledyr til ahorn krigere og har til at gå af sig selv at kæmpe mod ahorn skabninger. Brug pilene på tastaturet til at flytte den flyvende drage rundt, undgå skurke og alle skyderiet. Brug mellemrumstasten til at skyde fjender. Nogle af dem behøver at blive skudt mere end én gang.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 14201 gange online. Ranking 1498 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 392 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 14201 gange
Drage Flugt

Shoot'em Up er en undergenre af shooter videospil. I et shoot'em up, styrer spilleren en enlig karakter, ofte i et rumfartøj eller fly, skyde et stort antal af fjender, der vises på toppen af ​​skærmen, mens dodging deres angreb.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Drage Flugt til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Drage flash spil kaldet Drage Flugt. Og husk det er et gratis spil kaldet Drage Flugt, og det er forbundet med Drage. Vores nye spil Drage Flugt er et af de bedste spil i Drage kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Drage Flugt, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Drage Flugt
TILBAGE

Drage mest spillede spil

Vejen for Dragen SPILLE ►

Vejen for dragen

6
6 af 10 - 3806 stemmer
Spillet
49045
gange

I dette spil er du en drage, og du er nødt til at race i den hurtigste tid muligt, men pas på de farer, der er på vej. Du bruger piletasterne til at fortrænge, og den plads til at hoppe.

Destructoren Dragen SPILLE ►

Destructoren dragen

6
6 af 10 - 2388 stemmer
Spillet
48914
gange

I dette spil, er du den eneste dragen og er nødt til at skabe ildkugler at ødelægge tårne og kontrolcentre. Du bruger piletasterne eller bogstaverne W (op), A (til venstre), S (til ned) og D (til højre) til at fortrænge og venstre mus for at angribe.

Dragerne og Bueskytter SPILLE ►

Dragerne og bueskytter

5
5 af 10 - 1518 stemmer
Spillet
44384
gange

I dette spil er du en drage, og du skal fange ekstra obligationer, dræbe bueskytter Det kan dræbe dig med pile, der er skudt af bueskytter og smide fange kløfterne Dette ildkugler at dræbe dig. Du bevæger musen til at fortrænge og du trykker på venstre museknap for at dræbe bueskytter.