Gratis Spil

Spyro Dragen

Spillet om drage

Spyro dragen

Spyro Dragen Bedømmelse: 6/10

Spyro dragen spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne dejlige gratis på linje 3D flyvende spil, guide dig din favorit karakter, Spyro Dragen, gennem forskellige tunneler med masser af forhindringer. Brug WASD til at flytte, indsamle ting, underbudsrabatter vægge eller mellemrumstasten til at skyde. Nogle perler, som du afhenter kan have visse beføjelser, som du kan drage fordel af, mens andre kan skade dig.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 14015 gange online. Ranking 1445 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 388 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 14015 gange
Spyro Dragen

Spyro Dragen er en ivrig, lilla drage og hovedperson i serien. Spyro er en serie af platform videospil og handling videospil

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Spyro Dragen til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Drage flash spil kaldet Spyro Dragen. Og husk det er et gratis spil kaldet Spyro Dragen, og det er forbundet med Drage. Vores nye spil Spyro Dragen er et af de bedste spil i Drage kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Spyro Dragen, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Spyro Dragen
TILBAGE

Drage mest spillede spil

Vejen for Dragen SPILLE ►

Vejen for dragen

6
6 af 10 - 3792 stemmer
Spillet
48401
gange

I dette spil er du en drage, og du er nødt til at race i den hurtigste tid muligt, men pas på de farer, der er på vej. Du bruger piletasterne til at fortrænge, og den plads til at hoppe.

Destructoren Dragen SPILLE ►

Destructoren dragen

6
6 af 10 - 2388 stemmer
Spillet
48170
gange

I dette spil, er du den eneste dragen og er nødt til at skabe ildkugler at ødelægge tårne og kontrolcentre. Du bruger piletasterne eller bogstaverne W (op), A (til venstre), S (til ned) og D (til højre) til at fortrænge og venstre mus for at angribe.

Dragerne og Bueskytter SPILLE ►

Dragerne og bueskytter

5
5 af 10 - 1518 stemmer
Spillet
43589
gange

I dette spil er du en drage, og du skal fange ekstra obligationer, dræbe bueskytter Det kan dræbe dig med pile, der er skudt af bueskytter og smide fange kløfterne Dette ildkugler at dræbe dig. Du bevæger musen til at fortrænge og du trykker på venstre museknap for at dræbe bueskytter.