Gratis Spil

3D Kanin Spring

Spillet om dyr

3d kanin spring

3D Kanin Spring Bedømmelse: 6/10

3d kanin spring spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis på linie 3D-spil, som du simpelthen nødt til at komme til den udpegede mål stedet i hvert niveau. Du vil spille med en lyserød kanin i en lyserød verden. Du bliver nødt til at krydse mange forhindringer og undgå at falde ud af platformene. Brug pilene til at styre bunny og mellemrumstasten til at hoppe. Hvis du trykker to gange, vil du springe to gange, så sørg for at gøre det på toppen af ​​springet. Også, hvis du sætter yourslef mod en mur, vil du være i stand til at bestige det med tasten.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7460 gange online. Ranking 3164 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 30 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7460 gange
3D Kanin Spring

3D computergrafik er grafik, der bruger en tredimensionel gengivelse af geometriske data, der er lagret i computeren med henblik på at udføre beregninger og gøre 2D-billeder.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet 3D Kanin Spring til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet 3D Kanin Spring. Og husk det er et gratis spil kaldet 3D Kanin Spring, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil 3D Kanin Spring er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet 3D Kanin Spring, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

3D Kanin Spring
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25356 stemmer
Spillet
205272
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8396 stemmer
Spillet
137511
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8144 stemmer
Spillet
81498
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.