Gratis Spil

Animalsk kort

Spillet om dyr

Animalsk kort

Animalsk kort Bedømmelse: 6/10

Animalsk kort spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dyrene gemmer. Har en gruppe af bogstaver, der er roteret. Du er nødt til at finde par af kort, der har det samme dyr bagefter. Klik med musen på to kort at vende rundt. Hvis de er det samme dyr de to smagninger fjernes. Hvis de er forskellige igen drejning. Du skal forsøge ikke at efterlade nogen bogstav på skærmen, så har du vundet. Dyr spille med dig, bjørne, hunde, katte, kaniner, aber og meget mere. I slutningen af ​​spillet vil fortælle dig statistik for dit spil over andre spillere.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 18486 gange online. Ranking 1066 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 806 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 18486 gange
Animalsk kort

Vildt, der er i par bag bogstaverne, der vises. Du er nødt til at finde de par, der har det samme dyr bagfra. Du har brug for al din koncentration og hukommelse til at slå dette spil. Det er et klassisk spil hukommelse. I den nemme version af spillet børn kan spille der er kun fire par dyr. Det er et spil egner sig til alle aldre. Pænest kæledyr at lege med børn. Hvor god er din hukommelse? Du vil få brug for at huske hver af figurerne. Vælg antallet af kort til at starte og aktivere din hjerne.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Animalsk kort til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Animalsk kort. Og husk det er et gratis spil kaldet Animalsk kort, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Animalsk kort er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Animalsk kort, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Animalsk kort
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25356 stemmer
Spillet
205272
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8396 stemmer
Spillet
137511
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8144 stemmer
Spillet
81498
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.