Gratis Spil

Basketbolde Hold med Næsehorn

Spillet om dyr

Basketbolde hold med næsehorn

Basketbolde Hold med Næsehorn Bedømmelse: 5/10

Basketbolde hold med næsehorn spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil du er en rhino spille basketball. En stor spiller. Du er nødt til at få score så mange kurve i 30 sekunder. At spille, er bevægelse af musen bruges til at flytte næsehorn og den venstre knap for at skyde bolden. Alle næsehorn fylde spilleregler som det mest sjove, højt og livlig offentlig bedre. Spilleren har til at bringe bolden ned retten til at få få bolden gennem rammen. Flyt dyret og gøre det hoppe for bolden til at nå den ønskede højde.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 13466 gange online. Ranking 1549 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 288 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 13466 gange
Basketbolde Hold med Næsehorn

Spil basketball spiller med et næsehorn. Du er nødt til at styre dette dyr, der bevæger sig rundt på skærmen med bolden. Det har at gøre denne gryde på gulvet for at komme til kurven. Du er nødt til at hoppe og svæve for bolden til at nå højden nødvendige for dråbe at passere igennem. Ligne andre dyr tilskynder spilleren med deres spring og støj. En version af et basketball spil online, men dit billede sjovere. En stor, klodsede dyr praktiserer en kompliceret og udfordrende sport. Vanskeligheden er højt, du har brug for al din koordination.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Basketbolde Hold med Næsehorn til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Basketbolde Hold med Næsehorn. Og husk det er et gratis spil kaldet Basketbolde Hold med Næsehorn, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Basketbolde Hold med Næsehorn er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Basketbolde Hold med Næsehorn, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Basketbolde Hold med Næsehorn
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25350 stemmer
Spillet
205044
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8394 stemmer
Spillet
137327
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8138 stemmer
Spillet
81307
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.