Gratis Spil

Beskytter ænder

Spillet om dyr

Beskytter ænder

Beskytter ænder Bedømmelse: 6/10

Beskytter ænder spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Allerede en and nødt til at dræbe alle udlændinge. Allerede sikkerhedsstyrke et tog. Toget transporterer hvide kaniner. De udlændinge ønsker at spise de hvide kaniner. Du har en pistol, og du skyde alle de udlændinge, der vises i himlen for at jage. Sigt sigtekornet og skyder længe nok til projektilet ankommer til tiden og dræbe fjender. Et skydespil, hvor du er nødt til at afslutte alle de udlændinge, før de spiser alle kaniner. Du er et dyr beskytter og har en mission, der uddanner dyr når frem til bestemmelsesstedet sikkert.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 11191 gange online. Ranking 1800 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 358 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 11191 gange
Beskytter ænder

De udlændinge forsøger at ødelægge påske ved at dræbe påskeharer. Som medlem af bunny forsvar kraft, skal du hjælpe transportere kaniner fra by til by, leverer påskeæg, på den særlige bunny forsvar kraft toget og samtidig beskytte dem mod ubehagelige Aliens. Blot skyde aliens og indsamle powerups. Hvis du skyder for meget og pistol vil overophede. Forsvare dine gækkebreve fra udlændinge! De udlændinge ønsker at ødelægge påske og dræber alle de hvide kaniner. Som medlem af forsvaret kraft kaniner, er du nødt til at tage dyrene fra by til by for at levere påskeæg. På rejse i et særtog Defense Force bunnies og udlændinge angrebet hele tiden at fodre kaniner. Dit job er at beskytte dem mod de udlændinge, skydning og indsamle de ekstra våben, der vises på skærmene. Hvis du skyder også, pistolen overophedes og må vente. Peg og skyd for at afslutte alle udlændinge.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Beskytter ænder til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Beskytter ænder. Og husk det er et gratis spil kaldet Beskytter ænder, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Beskytter ænder er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Beskytter ænder, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Beskytter ænder
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25350 stemmer
Spillet
205041
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8394 stemmer
Spillet
137325
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8138 stemmer
Spillet
81304
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.